recept Jelene Đoković za bruskete bez hleba svet novine svet portal
Svet

August 4, 2024 17:00

By

Brusketi bez hleba stižu pravo iz kuhinje Noletove supruge: Jelena ima sjajan recept koji će vas ostaviti bez teksta, preukusno RECEPT

Recept Jelene Đoković za bruskete bez hleba pravo je iznenađenje

Supruga našeg najboljeg tenisera Jelena Đoković putem Instagrama često deli recepte za najukusnija jela od namirnica koje nisu životinjskog porekla, a neke je i sama osmislila. Među interesantnim predlozima koji vam neće zagolicati samo ukus već i ostala čula izdvajaju se brusketi bez hleba. Da, recept Jelene Đoković za bruskete bez hleba sve je ostavio bez teksta…

Recept Jelene Đoković za bruskete koji ćete obožavati

Sastojci:

2 velika ili 4 mala krompira

Pročitajte: Omiljeni slatkiš Đokovića – Sprema se brzo, potrebno je samo nekoliko sastojaka (recept)

2 šolje seckanog čeri paradajza

recept Jelene Đoković za bruskete bez hleba svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

2 mlevena čena belog luka

5 listova svežeg mlevenog bosiljka

¼ kašičice morske soli

sok od ½ limuna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

1 kašičica meda (opciono)

so i biber po ukusu

Priprema:

Zagrejte rernu na 220 stepeni. Krompir isecite po dužini na dugačke ovale debljine oko pola centimetra i poređajte ih na pleh obložen papirom za pečenje. Krompir pecite 30 minuta, dok po vrhu ne dobije zlatno smeđu boju.

Još recepata poznatih PROČITAJTE OVDE

Umutite limunov sok, so, beli luk i med (po želji) u maloj posudi. Dodajte paradajz isečen na kockice i promešajte da se sjedini. Pečene kriške krompira poređajte na poslužavnik i po njima pospite paradajz isečen na kockice i mleveni bosiljak. Po svakoj brusketi na kraju dodatno pospite morsku so i biber po uksuu.

AUTOR: SVET

FOTO: (Photo by Matthew Stockman/Getty Images)