Brusketi bez hleba stižu pravo iz kuhinje Noletove supruge: Jelena ima sjajan recept koji će vas ostaviti bez teksta, preukusno RECEPT
Recept Jelene Đoković za bruskete bez hleba pravo je iznenađenje
Supruga našeg najboljeg tenisera Jelena Đoković putem Instagrama često deli recepte za najukusnija jela od namirnica koje nisu životinjskog porekla, a neke je i sama osmislila. Među interesantnim predlozima koji vam neće zagolicati samo ukus već i ostala čula izdvajaju se brusketi bez hleba. Da, recept Jelene Đoković za bruskete bez hleba sve je ostavio bez teksta…
Recept Jelene Đoković za bruskete koji ćete obožavati
Sastojci:
2 velika ili 4 mala krompira
Pročitajte: Omiljeni slatkiš Đokovića – Sprema se brzo, potrebno je samo nekoliko sastojaka (recept)
2 šolje seckanog čeri paradajza
2 mlevena čena belog luka
5 listova svežeg mlevenog bosiljka
¼ kašičice morske soli
sok od ½ limuna
View this post on Instagram
1 kašičica meda (opciono)
so i biber po ukusu
Priprema:
Zagrejte rernu na 220 stepeni. Krompir isecite po dužini na dugačke ovale debljine oko pola centimetra i poređajte ih na pleh obložen papirom za pečenje. Krompir pecite 30 minuta, dok po vrhu ne dobije zlatno smeđu boju.
Još recepata poznatih PROČITAJTE OVDE
Umutite limunov sok, so, beli luk i med (po želji) u maloj posudi. Dodajte paradajz isečen na kockice i promešajte da se sjedini. Pečene kriške krompira poređajte na poslužavnik i po njima pospite paradajz isečen na kockice i mleveni bosiljak. Po svakoj brusketi na kraju dodatno pospite morsku so i biber po uksuu.