Recept Jovane Pajić svet novine svet portal
Svet

November 9, 2024 15:30

By

Poslastica od 4 sastojka gotova za nekoliko minuta: Jovana Pajić podelila recept za kolač koji njene ćerke obožavaju

Recept Jovane Pajić za kolač sa piškotama

Jovana Pajić je podelila recept koji je idealan za svaku priliku u emisiji “Domaćica” kod Tijane Gojković.

Recept Jovane Pajić svet novine svet portal

Žena.rs/youtube printscreen

Recept Jovane Pajić – Savršena poslastica za sve

Ako vam se jede nešto brzo, a slatko, recept Jovane Pajić je idealan za vas. Svi obožavaju brze i jednostavne recepte sa piškotama, još kada se doda omiljeno voće, to postaje poslastica za sva čula, a evo kako da napravite jedan baš takav neodoljivi kolač.

Recept za kolač sa piškotama se pravi vrlo brzo i jednostavno, a Jovana je pokazala i kako.

– Kolač koji se pravi za šest minuta. Sa malom decom najbitnije je vreme, a ovaj kolač se zaista pravi jednostavno i brzinski i možete i drugo voće da upotrebite, a ne samo banane. Ko šta voli, nema šećera…može da se doda ko voli slađe, ali je poenta u prirodnoj slatkoći koja se nalazi u voću i u brzini spremanja – rekla je Jovana u emisiji.

Recept Jovane Pajić svet novine svet portal

Žena.rs/youtube printscreen

Sastojci potrebni za ovu ukusnu poslasticu su:

– 2 dupla pakovanja piškota
– 1 kg voća (banane, jagode, maline)
– kantica kisele pavlake
– pakovanje slatke pavlake

Priprema:

Piškote treba da potopite u mleko i nakon toga ih treba poređati u kalup. Kada se poređa prvi sloj piškota, preko se stavi kisela pavlaka. Ko voli, može da doda i malo šećera u prahu u pavlaku da bi bilo malo kremastije i slađe.

Poređati banane koje ste prethodno naseckali, pa preko banana ponovo staviti kiselu pavlaku. Ukoliko želite, preko banana možete staviti još jedan red piškota pa tek onda kiselu pavlaku pa fil od slatke pavlake.

Recept Jovane Pajić svet novine svet portal

Žena.rs/youtube printscreen

U ovom slučaju Jovana je odmah preko banana stavila red kisele i red slatke pavlake. Kolač stavite u frižider da se stegne, a nakon toga ga možete poslužiti gostima.

Još recepata poznatih možete pronaći OVDE.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, youtube printscreen, Ivan Vučićević