seka sablic hame 5+
Scandal

12 Oktobra, 2021 13:00

REGENERIŠE pluća i ćelije a Seka Sablić ga PREPORUČUJE! Sve u kapsuli HAMES 5 +

Naša popularna i slavna glumica Seka Sablić preporučuje Hames 5+ i napominje, SVE U JEDNOM PRODUKTU! Hames 5+ je dijetetski suplement nove generacije, napravljen tako da vam regeneriše i očisti pluća i disajne organe, snažno podigne imunitet i poveća bela krva zrnca najbitnija za naše telo kako bi nas štitila od raznih bolesti, očisti vaše telo od toksina koje unosimo kroz vazduh, hranu i piće i regeneriše vaše ćelije!

Seka Sablić ga PREPORUČUJE!

Nismo ni svesni koliko je naše telo puno otrova, a Hames 5+ će vam svakodnevnom upotrebom pomoći da vam telo bude jače i sigurnije. Produkt je napravljen na biljnoj bazi, od biljaka iz daleke Indije i Koreje, Andrografis i Gensing, plus je tu vitamin C i mineral Cink.

seka sablic preporučuje

Svojom jačinom i kombinacijom, HAMES 5 + zaustavlja viruse koji napadaju naše T ćelije koje su zaštita organizma od stranih tela. U prilog razvoju virusa ide činjenica da on preuzima ove ćelije, a one proizvode određene supstance koje su potrebne virusu da preživi. Naučnici su otkrili da plodovi ovih biljaka deluju degenerativno na sistem komunikacije virusa umanjujući njegovu replikaciju, gde virus više nema šansu da preživi i razmnožava se. Ekstrakti biljaka ovog proizvoda inhibiraju transfer fosfata, tako da ne postoji dovoljno energije potrebne za umnožavanje virusa.

hames 5+

Iskoristi akciju, i priliku u poruči odmah produkt na sajt www.jacoberush.com ili na telefon 011 4074 703 Instagra profil gde možete naći sve naše video prezentacije @jacobe_rush_health

Produkt će biti na vratima vašeg stana ili kuće za samo 24h

FOTO: PROMO