Scandal

24 Novembra, 2020 19:00

Region BRUJI! Seve ima NOVOG DEČKA? Pala na ČARI vlasnika vinarije?!

Bračni status Severine Kojić mesecima puni novinske stranice, a sada se u hrvatskoj javnosti pojavila vest da Seve ima novog dečka.

Voli vino i vinare!

Šuška se da je Severina navodno u vezi sa deset godina mlađim, razvedenim vinarom Tomislavom Voštinićem iz Ivanić Grada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Već duže vreme spekuliše se kako pevačica i njen suprug Igor Kojić nisu u dobrim odnosima i da je njihov razlaz definitivan. Tome u prilog govori i to što Seve u Srbiju nije kročila više od šest meseci. Uz sve te spekulacije o krahu braka, poslednjih meseci glavna tema među njenim kolegama u susednoj državi jesu pevačica i njen navodni novi dečko.

Izvor Kurira tvrdi da su se Seve i Voštinić upoznali početkom ovog leta posredstvom zajedničkih prijatelja i da su odmah sevnule varnice. Navodno, oni su nastavili da komuniciraju putem telefona i društvenih mreža i ubrzo su otpočeli vezu.

– Voštinić prati Severinu na Instagramu, lajkuje joj gotovo sve objave, dok ona i dalje prati samo Igora, verovatno kako ne bi privukla pažnju javnosti – kaže izvor koji dobro poznaje pevačicu.

Ona je, navodno, veći deo leta provela na imanju svog partnera na Graberju Ivaničkom, gde osim 3,5 hektara vinograda poseduje i vinariju. On se tamo nedavno i preselio iz Ivanić Grada, pretpostavlja se nakon razvoda od supruge, sa kojom ima dvoje dece. Kako dalje navodi izvor Kurira, Tomislav je pristojan, vredan i ambiciozan muškarac, a otkriva i da je sa bivšom ženom ostao u dobrim odnosima.

O ovom pitanju oglasio se i Severinin PR tim i demantovao šuškanja o romantičnoj vezi:

– S obzirom na vaše pitanje, hteli bismo da vas informišemo da se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan događaj na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa – napisali su iz Severininog PR tima.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN