Upucan Relja Popović
Star

December 27, 2021 20:00

By

Relja Popović progovorio o albanskom poreklu, očevoj smrti i poznatoj majci!

Relja Popović nije često u javnosti govorio o svom privatnom životu, a još manje o svojim roditeljima, međutim, sada je napravio presedan i odlučio da za javnost otkrije detalje koje do sada niko nije znao.

Relja Popović progovorio o albanskom poreklu!

Poznato je da je Reljina majka bila Zoja Begoli, ikona Narodnog pozorišta u Beogradu i plesačica baleta, dok, kada je u pitanju njegov otac, u javnosti se malo znalo o njemu.

Naime, s obzirom na to da je poslednji brak Zoje bio sa Farukom Begolijem, mnogi su upravo za njega govorili da je Reljin otac, a reper je sada demantovao ove navode, te otkrio pravu istinu sa suzama u očima.

 

Relja Popovic

Pisali su da je Faruk Begoli moj otac, što nije. Prosto, i ja bih se tako prezivao, ako mi se majka već preziva Begoli i ako mi je otac Begoli, jako teško bi bilo da ja budem Popović. Pokušavali su čak da naprave razne konstrukcije kako pokušavam da sakrijem svoje albansko poreklo. Čak i da sam Albanac, ili odakle god, ja ne bih pokušavao da sakrijem svoje poreklo. Imam podjednaku ljubav prema svim narodima i prema svim dobrim ljudima i podjednako ignorišem sve loše ljude – započeo je Relja priču za IDJTV, pa istakao da je njegov otac Srđan Popović, nekadašnji sportski novinar.

Moj otac je bio sportski novinar, najveći deo svog života je proveo u listu “Večernje novosti”, gde je i moj ujak, mamin brat, radio. Bio je veliki navijač Partizana – rekao je on i otkrio da je od oca nasledio ljubav prema pomenutom klubu.

Kako je oca izgubio kao jako mlad, sa svega godinu i po dana, ne krije kako mu je to rana za ceo život.

Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem drugu umro tata, pitao: ,,Kome je gore?” Tom našem drugu, koji je izgubio tatu sa 15 godina ili meni, koji sam izgubio tatu sa godinu i po dana. Vrlo je teško odgovoriti na to pitanje. Naravno da bih voleo da sam mogao da zapamtim svog oca, da je to sigurno jedna rana, koju nosim ceo život – zaključio je Popović u emisiji ,,Balkanskom ulicom”.

S obzirom na to da je odrastao bez oca, majka je imala veoma bitnu ulogu u njegovom i bratovom životu.

Važno je ime u svetu baleta i u svetu umetnosti je bila jako posvećena tom pozivu, dok je bila balerina, a kasnije i predavač. Ja svoju majku ne mogu da gledam nikada kroz profesiju. Ona je važno ime, ali za mene na neki drugi način, tačnije kao majka – rekao je Relja i otkrio da je njena profesija znatno uticala na njegov profesionalni razvoj.

 

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN