Svet

October 7, 2020 18:00

By

REPER TUŽI BIVŠU ŽENU! Ana zabranila Rasti da izvede ćerku IZ ZEMLJE!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su i pre njegovog hapšenja bili u poprilično lošim odnosima.

Imala je loš predosećaj!

Naime, pevačica je krajem avgusta imala ozbiljnu svađu sa bivšim suprugom kada mu je onemogućila da na letovanje odvede njihovu trogodišnju ćerku Taru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана

Rasta je ovog leta imao više nego ikad slobodnog vremena, planirao je da pobegne iz Beograda na par dana sa ćerkom i majkom, međutim doživeo je šok kada Ana nije htela da mu da ovlašćenje da izvede ćerku iz zemlje. On je svoj odmor planirao u Hrvatskoj, uplatio je hotel i sve pripremio, ozbiljno se razočarao i naljutio kada sopstveno dete nije mogao da povede sa sobom. Ana mu je nabrajala neke besmislene i glupe razloge, ništa konkretno, baš je kao ona tih dana nešto planirala, pa nije pametno da ide, sve u svemu Rasta sumnja da je sve zbog njegove majke. Njegova majka Slađana je uvek bila korektna prema Ani, ali ona je sumnjala da je ne voli i da pokušava sina na svaki način da razdvoji od nje, nju između ostalog i krivi za krah svog braka. Ana je nikako ne voli i verovatno zato nije želela da pusti Taru sa njom – kaže izvor i nastavlja:

View this post on Instagram

Sedim tako nesto …i razmisljam….💋

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Ono što je sigurno jeste da Ana i Rasta već duži period imaju problem u komunikaciji, a svađe između njih sve su učestalije. Rasta je prošlog leta vodio ćerku na more i tada Ana nije pravila nikakav problem, bilo im je super baš su se lepo proveli i uživali, ali sada mu je zabranila. On joj je u naletu besa reko da će da je tuži, jer nema pravo da mu uskraćuje vreme sa ćerkom. Nikada nisu imali problem što se tiče dogovora oko Tare, podjednako učestvuju u njenom odrastanju, Ana smatra da dete treba da provodi vreme sa ocem, ali ova situacja ga je baš razbesnela. Kada je videla koliko je poludeo, Ana je počela da se vadi da je uplašena da Tara putuje zbog korone i izmislila još neke navodne obaveze koje je dosta ranije zakazala. Rasta je na kraju na letovanje otišao sa drugom, jer nije želeo da mu propadne aranžaman koji je uplatio, ali ono što je sigurno ako mu situacija bude dozvoljavala vodiće ćerku na zimovanje.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET