svet

November 6, 2013 20:30

By

“Represent Communications” sedmi put izabrana za agenciju godine

Photo

Agencija Represent Communications nagrađena je priznanjem „Punom parom napred“ za najuspešniju agenciju za odnose sa javnošću u Srbiji. Za jedanaest godina koliko posluje na tržištu, Represent Communications laureat je ove nagrade po sedmi put, i to u kontinuitetu od 2006. godine.

„Punom parom napred“ dodeljuje Svet marketinga, izdavač specijalizovanog časopisa Taboo, najboljim pojedincima, agencijama i specijalizovanim preduzećima za poslovanje na tržištu marketinških usluga Srbije, a na osnovu poslovnih rezultata iskazanih kroz završne račune o poslovanju privrede i njihovim rangiranjem.

IMG_5934

„U tržišno izazovnim uslovima, kakvi su obeležili poslednjih par godina, nagrada „Punom parom napred“ predstavlja potvrdu da hrabrost u donošenju poslovnih odluka i odlučnost u njihovom sprovođenju uvek budu prepoznati u javnosti. Izmenjeni uslovi poslovanja, a time i komuniciranja, nametnuli su potrebu da naše poslovanje proširimo na integrisane komunikacije, ali i da uvođenjem velikog broja novih usluga i pristupa plasiranju informacija, još jednom dokažemo da smo korak ispred tržišta. Najveće je zadovoljstvo kada i objektivni parametri u praćenju poslovnog uspeha, koje Taboo rangira kao kriterijume za dodelu ove nagrade, pokažu da lidersko ponašanje donosi rezultate“, izjavila je Jelena Kovačević, generalna direktorka agencije Represent Communications.

IMG_5947

Agencija Represent Communications osnovana je 2002. godine sa ciljem da odgovori sve većim zahtevima rastućeg srpskog tržišta komunikacija. Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ) dodelilo je agenciji Represent communications titulu agencije godine za 2012. Agencija je dobitnik prestižnog međunarodnog priznanja Superbrends i afilijacija najpoznatije svetske PR mreže Weber Shandwick, koja je nedavno proglašena za najbolju na svetu prema uglednom Holmsovom izveštaju (The Holmes Report) i posluje u skladu sa njihovim visokim standardima. Deo je Represent Sistema, grupacije specijalizovanih agencija za poslovnu komunikaciju koju čine i Represent Communications u Podgorici, Real Time Clipping Group i Dkit.

Tekst: Life Content