svet

July 5, 2014 20:24

By

Rešeno pitanje golmana: Damir Kahriman u Crvenoj zvezdi

damir-kahriman

Crveno-beli su postigli dogovor sa Damirom Kahrimanom. Povremeni reprezentativac Srbije, koji je bio slobodan po pitanju nove sredine pošto je ugašena ukrajinska Tavrija, potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom na dve godine.

“Dva puta sam bio na Zvezdinom pragu, ali je treća bila sreća. Zahvaljujem se Zvezdanu Terziću na poverenju, imali smo sjajnu saradnju još dok je on bio predsednik FSS”, rekao je Kahriman.

Kahriman će već sutra krenuti put Slovenije, gde će se staviti na raspolaganje treneru Nenadu Lalatoviću. Za mesto među stativama Zvezde boriće se sa golmanom omladinske reprezenatcije koja je postala šampion Evrope prošle godine u Litvaniji, Predragom Rajkovićem.

“Radujem se što Zvezda ima tako mladog, darovitog golmana. Jaka konkurencija je za golmana uvek najvažnija, mene je stvorila kao igrača. Ko bude bolji neka brani. Trudiću se da pokažem kvalitet i da nisam pao s neba ovde, već da posle reprezentativnog staža i igranja u jakoj ukrajinskoj ligi zaslužujem da budem u Zvezdi”, dodao je Damir.

Ovaj 29-godišnji golman je četvrto pojačanje crveno-belih (Despotović, Gavrić i Đorđević), koji su otputovali na pripreme u Sloveniju. U svojoj karijeri igrao za Slobodu, Javor, Zemun, Vojvodinu, tursku Konju, Rad, i poslednju Tavriju.

Izvor: Novosti

Foto: RTS