Scandal

30 Oktobra, 2020 20:25

Rešila da bude FINA! Teodora se oglasila nakon APELA GRADONAČELNIKA!

Teodora Džehverović našla se u nezgodnoj situaciji pre nekoliko nedelja kada se oglasio doktor Predrag Kon i rekao da su mu slali snimke s njenog nastupa gde je bilo mnogo ljudi.

Opametila se!

Popularna pevačica trebalo je večeras da obraduje svoju publiku u Leskovcu, međutim gradonačelnik Goran Cvetanović zamolio je vlasnike lokala da povedu računa o sprečavanju širenja zaraze i apelovao na njih da se nastup estradnih zvezda otkaže.

– Apelujem i na vlasnike ugostiteljskih lokala i lokala zabavnog karaktera da otkažu okupljanja. Takva je praksa u drugim gradovima u Srbiji. Posebno apelujem na roditelje da posavetuju svoju decu da ne odlaze na mesta gde sebe mogu izložiti potencijalnom zaražavanju i time ugroziti i sebe i svoju porodicu. Jasno je da se većina nas opustila, ali imam potrebu i obavezu da nas sve podsetim da smo pre samo nekoliko meseci bili potpuno izolovani i onemogućeni da živimo kako smo navikli zbog neznanja i nepoštovanja mera – poručio je prvi čovek Leskovca.

Teodora je odlučila da bude fina pa se svojim fanovima na Instagramu obratila sledećom porukom:

– Dragi ljudi, svima onima koji su želeli da večeras prisustvujem mom nastupu u Leskovcu, želim da saopštim da je nastup otkazan zbog poštovanja predloženih mera Kriznog štaba. Nadam se da ćemo se uskoro družiti u boljoj situaciji i da će sve ovo brzo proći. Volim vas! – napisala je pevačica.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ GAJA/ INSTAGRAMPRINTSCREEN