Svet

22 Avgusta, 2021 13:00

PRETE IM! Rialda i Kenan ne smeju u Bosnu!

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović nastavili su vezu posle “Zadruge”, a nedavno su se preselili u Beograd, gde su iznajmili stan.

Rialda i Kenan u problemu!

I dok je kod njih zvanično sve kako treba, sve veći broj ljudi smatra da oni nisu jedno za drugo, pa na sve načine pokušavaju da ih rastave. Dodatnu sumnju da Rialda vodi glavnu reč u njihovom odnosu je podgrejala Kenanova izjava da sa devojkom ne ide na sve nastupe, jer ona mora da se opusti pred publikom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌟 Kenan Tahirovic 🌟 (@insta.kenan)

Ne idem sa njom na svirke da bi mogla da se oslobodi na nastupima – objasnio je Kenan, ali su ga odmah napali.

Čuj, da se opusti. Pa je l’ ona peva ili šta radi na tim nastupima, pa ne može da bude slobodna pred dečkom? Kakvi su to performansi? Onoliko pevačica ima muževe i momke, pa nema problema, samo njoj smeta da joj dečko bude tu! Keno, beži dok još možeš. Ne treba ti ta cura – samo su neki od komentara na račun njihove veze, a kako je izvor Sveta ispričao, postoji i razlog zašto su se Kenan i Rialda preselili u Beograd.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌟 Kenan Tahirovic 🌟 (@insta.kenan)

Njihovo okruženje u Bosni nije bilo baš srećno što su zajedno. Bilo je dosta njih koji su hteli da im unište vezu. Realno, ona se i do sada bavila pevanjem, pa je to mogla da radi i iz Bosne, nebitno je odakle putuješ. Kenanov modeling isto nije zahtevao da on mora da živi u Beogradu, ali mislim da su bili prinuđeni da se ovde presele. Mislim da je Rialda imala neke ozbiljne probleme u Bosni i da im je bilo ovo najbezbolnije rešenje – zaključuje izvor.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ