Star

27 Avgusta, 2021 19:00

Rialda i Kenan priznali: „Pravimo BEBU u novom STANU”

Rialda i Kenan nastavili su skladnu vezu i kada su izašli iz Zadruge i ubeđeni su da ništa ne može da ih poremeti. Počeli su da žive zajedno u Beogradu, iznajmili su luksuzni stan u koji su se oboje uselili, a sada planiraju i venčanje! Međutim, sada im je najbitnije da Rialda što pre ostane u drugom stanju. Kako su za Star otkrili, najviše bi voleli da dobiju blizance!

Rialda i Kenan prave bebu!

Kenan i ja smo našli kompromis, ja njega stvarno mnogo volim i to se možda na meni ne vidi toliko jer sam takva, ali ga obožavam. Kao i svaka žena, uvek imam neke primedbe, ali dobro. Počeli smo da živimo zajedno i super nam je, pokačimo se oko nekih sitnica, ali brzo se to reši. Mogu da kažem da mi je rijaliti promenio život. Naravno da bih volela da ostanem sa Kenanom, da gradimo budućnost, porodicu. Jedva čekam da se ostvarim kao majka, i Kenanu je vreme – rekla je Rialda, a Kenan obećava blizance:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌟 Kenan Tahirovic 🌟 (@insta.kenan)

Radimo na tome. Volimo se, ništa se nije promenilo od rijalitija, osim što je sada još lepše. Rialda je prava žena za mene, u to sam siguran. Svi koji su mislili drugačije videće da su pogrešili – iskren je Kenan.

Pevačica trenutno radi na novoj pesmi, a njen dečko će joj biti u spotu. Kažu da nema ljubomore, čak Kenanu imponuje što mnogi žele Rialdu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌟 Kenan Tahirovic 🌟 (@insta.kenan)

Nemam razloga da budem ljubomoran, meni imponuje što je moja devojka toliko lepa i privlačna, pa svestan sam sa kim sam. Ona je najlepša devojka koju sam ikada upoznao – kaže Kenan za Star.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ