Scandal

1 Novembra, 2020 10:43

Rialda je imala VIŠE ŽENA, nego MUŠKARACA? Celo Sarajevo ZNA!

Anesa Karić, Rialdina prijateljica tvrdi da se pevačica zabavljala sa četiri njene drugarice i da joj je bivši suprug platio silikone.

„Svi u Sarajevu znaju da je bila sa ženama“

Poznajem Rialdu, družile smo se i izlazile zajedno. Meni je zasmetalo kada su je pitali „jesi li ti bila sa ženom“, a ona je odgovorila „ne“. Sa četiri moje drugarice je bila u vezi. Sve se to događalo pre braka, nakon što se udala za Aliju. Izašli smo jednom prilikom u klub u Sarajevu, njoj je pozlilo i ja nazovem Hitnu pomoć. Tada su mi rekli  da ona stalno pada u nesvest zbog ljubavnih problema. Koga god da pitate u Sarajevu, svako će reći da je ona bila sa ženama, to se zna, ne znam zašto to sada pokušava da sakrije – govori Nena, koja dodaje da joj u „Zadruzi“ najviše prija Jovana Tomić Matora.

„Nervira me kad glumi“

Rialdi u ovoj celoj situaciji u prija Matora. Zna ona kako je biti sa ženom, a Matora je tip koji joj sve ugađa i to njoj sigurno prija – izjavljuje Anesa i tvrdi da joj je muž Alija platio ugradnju silikona u grudi, kao i sve pesme.
– Upoznala je muža pre nekih osam godina, pazio je na nju i ulagao u nju finansijski. Suprug joj je jak finansijski, ima nekretnine i poznati su po kamionima koje poseduju. Poplaćao joj je sve spotove i pesme. Ona je kod njega došla kao u prodavnicu i izabrala šta želi, sve je u nju uložio. Kupio joj je silikonske grudi. Sa suprugom je živela oko četiri godine, međutim, rastali su se. Rialda je u suštini lepa i dobra devojka, ali me nervira kad glumi. Pripremljena je za rijaliti i vidi se da je sve to pratila – zaključuje Anesa za Blic.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR