Star

1 Maja, 2021 19:00

Rialda u STRAHU od MAFIJE! „Vrati 50.000 evra ili si MRTVA”

Rialda Karahasanović nedavno je priznala da poznaje ljude sa one strane zakona i da oni nisu nimalo naivni, ali krije da tim istim ljudima duguje 50.000 evra. Kako za STAR otkriva njen prijatelj iz Sarajeva, Rialda se nakon razvoda zadužila kod kamataša kako bi počela novi život u Beogradu i gradila pevačku karijeru. Naime, ona je pozajmila 30.000 evra, ali je kamata toliko narasla, pa sada duguje 50. 000.

Rialda je pozajmila novac od mafijaša iz Sarajeva, ona njih poznaje, bili su neko vreme bliski, ali ne kažu džabe, čist račun, duga ljubav. Ona je nakon razvoda uzela 30. 000 evra kako bi opušteno mogla u Beogradu da započne nov život, ali u startu na visokoj nozi. Ona je iznajmila ogroman stan od 90 kvadrata u centru Beograda, snimila pesmu, spot, sve visokobudžetno, kupila original krpice, a to je sve koštalo dosta. Njima je rekal da će pare da vrati kada počne da nastupa i zarađuje. Međutim, korona je krenula, ona je pre toga imala neke sitne nastupe, i nije uspela da vrati ni 2. 000 evra. Oni su joj skrenuli pažnju, i stavili do znanja da to što se poznaju nema veze sa dugom – priča Rialdin drug za STAR i dodaje:


Potpisala je da uđe u Zadrugu i njima obećala da će im pare vratiti po izlasku. Njoj je stalo da ostane do kraja, ali i da pobedi kako bi to skinula sa vrata. Iako deluje hrabro i drsko, Rialda se mnogo plaši tih likova jer zna koliko su opasni i nemilosrdni. Možda se više boji za porodicu nego za sebe. Kenan pojma nema o tome i ne znam kako će reagovati kada sazna. Oni su zvali Rialdinu drugaricu, jednu od najboljih, malo pre Nove godine, i rekli joj da pošalju nekako poruku u rijaliti da se sabere i honorar prebaci na njihov račun jer kamata leti – kaže izvor STARA iz Sarajeva.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR