Star

14 Avgusta, 2021 19:00

Rialdu na nastupu NAPALA devojka! „Počupaću te jer LAŽEŠ Kenana!”

Rialda Karahasanović i nakon rijalitija uspela je da sačuva vezu sa Kenanom Tahirovićem, međutim, nedavno je na jednom nastupu doživela ozbiljnu neprijatnost.

Rialdu na nastupu napala devojka!

Kako Star saznaje, tokom pauze posle prvog bloka u bekstejdž je ušla pomahnitala devojka i napala pevačicu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

PROČITAJTE: OTKRIVAMO! Rialda i Kenan počinju da ŽIVE ZAJEDNO! (VIDEO)

Rialda je sedela u bekstejdžu i jedan od pripadnika obezbeđenja joj je objasnio da je čeka nekoliko fanova da se slikaju. Ona mu je rekla da ih pusti kod nje i strpljivo se slikala i porazgovarala sa svima. Međutim, devojka koja je ostala poslednja prišla je Rialdi i počela da viče na nju. Bila je veoma neprijatna i agresivna, vikala je: ‘Seljančuro, znamo sve o tebi, ovo će ti biti poslednji nastup, glumiš vezu sa Kenanom, a svi znamo da voliš žene, sve ću dokaze da dam novinarima o tebi. Ti si folirant, rasčerupaću te!’ – priča za Star izvor blizak Rialdi i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Pevačica je bila u šoku, sva sreća da je tu bio momak iz obezbeđenja i brzo je reagovao. Uhvatio je pomahnitalu devojku za ruku i izbacio je napolje. Rilada se tresla, bila je u šoku i neverici. Rekla je da joj ništa nije jasno i da tu devojku vidi prvi put u životu. Samo je ponavljala: ‘Devojka je ladno došla na moj nastup kako bi me napala i rekla ove budalaštine, ja sam u šoku!’ Zamolila je obezbeđenje da je otprate do bine i da stoje blizu nje u slučaju da se ta devojka opet pojavi. Uopšte joj nije bilo svejedno, imala je nameru da ispoštuje ljude koji su došli na njen nastup, pa je i pauzu koristila za slikanje, ali kada je završila nastup, odmah je napustila klub, jer je bila baš nervozna zbog incidenta – zaključio je izvor.

Pevačica na ovu temu nije želela da se oglašava.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: GAJA