Kristina Spalević trudna
Svet

February 17, 2023 10:15

By

Neverovatno: Kristijan Golubović ponovo postaje tata

Rijaliti zvezda Kristijan Golubović nedavno je postao otac, a sada je otkrio da postoji mogućnost da je njegova partnerka Kristina Spalević ponovo u drugom stanju.

Pročitajte: Kristijan Golubović žestoko isprozivao Cecu – Ona dovodi frajere u kuću, a Arkan je gleda s onog sveta i negoduje!

Svadba Kristijana Golubovića i Kristine Spalević

Foto: Rajko Ristić

Oni su dobili sina kome su dali ime Konstantin, što je bivšem zadrugaru treće dete po redu, dok je Kristini prvo, prenosi Espreso a piše Srbija Danas.

Gostujući na televiziji Pink Kristijan je otkrio da postoji mogućnost da je Kristina ponovo u blagoslovenom stanju.

Pročitajte: Ženama se neće svideti ono što je Kristijan Golubović rekao za njih

Restoran Kristijana Golubovića

Rajko Ristić

– Krisitini je muka, Kristini je ovo, ono. Upozorili su nas sada da se ne igramo. Ako je pištolj omanuo, mogu vam reći… Sad je najlakše, sve je sveže. Zaigrali smo se par puta. Devet meseci sam čekao kao majmun na bananu – rekao je Kristijan u emisiji Amidži šou, pa dodao:

– Izgleda da je sudbina mog oca totalno preslikana na mene. On je mamu za jednu jedinu noć dohvatio i ujutru je bio odveden na doživotnu robiju. Izgleda da mi je Bog opet priredio isto kao i njemu, da za jednim napravim drugo dete – poručio je Golubović, a da li će uskoro ponovo postati tata, ostaje da vidimo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić