Rođendan Manuele Bijelić svet novine svet portal
Svet

June 10, 2024 10:15

By

Možda je vreme da se stvari poprave: Toni i Dragana ponovo u ljubavi, razvod više nije tema FOTO

Rođendan Manuele Bijelić prošao u znaku ljubavi

Rođendan Manuele Bijelić bio je organizovan u vili u Beču a prelepa ćerka Tonija Bijelića i Dragane Mirković danas puni 22. godine, a ponosni roditelji su joj javno čestitali. Dragana je pored čestitke, na svom Instagram profilu, objavila i fotografije iz vile u Beču gde je pokazala kako je proteklo slavlje.

Rođendan Manuele Bijelić pored mame i tate 

Naime, pevačica je uslikala trpezarijski sto na kom je bilo hrane u izobilju, te je pokazala da je rođendan Manuele Bijelić protekao emotivno i da je sve dekorisano u rozim tonovima, a na zidu su se nalazili ogromni baloni sa natpisom: “Srećan 22. rođendan”.

Rođendan Manuele Bijelić svet novine svet portal

Instagram

Pored toga, Dragana je pokazala i tortu koja je bila u obliku srca, takođe roze boje.

Rođendan Manuele Bijelić svet novine svet portal

Instagram

Toni je, naime, objavio zajedničku fotografiju i javno čestitao ćerki rođendan, a ona je tu objavu i podelila te je samim tim dato do znanja da su tata i naslednica ostali u korektnim odnosima, nakon svega.

Rođendan Manuele Bijelić – Mama i tata nisu zaboravili na divan dan, svako je čestitao na svoj način

– Srećan rođendan, princezo. Tatina najveća ljubavi – napisao je on, a onda se oglasila i Dragana zajedničkom fotografijom.

– Manuela, srećan ti rođendan, sunce moje. Volimo te najviše – napisala je Dragana.

Rođendan Manuele Bijelić svet novine svet portal

Instagram

Možda je na trenutak deovalo da je stiglo vreme da se stvari poprave ali čini se da su i Dragana i Toni ostali pri istoj odluci. Njih dvoje razvode se nakon više od dve decenije braka ali su ostali u dobrim odnosima zbog Manuele i Marka Bijelića, dece koju su dobili u zajedničkom braku.

Pročitajte Srceparajuća poruka sina Dragane i Tonija Bijelića o teškom periodu – Izgubio sam sve

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Rođendan Manuele Bijelić svet novine svet portal

Instagram

– Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Pročitajte Brak je bio gotov pre više od godinu dana, Toni se iselio – Evo gde mesecima tuguje za porodicom

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević