Roditelji Anđelke Prpić svet novine svet portal
Svet

June 15, 2024 19:30

By

Roditelji Anđelke Prpić njena su velika podrška: Sada znamo na koja je glumica nasledila lepotu

Roditelji Anđelke Prpić njena su najveća podrška

Glumica Anđelka Prpić o svom privatnom životu ne govori puno u javnosti. S vremena na vreme, poznata glumica na društvene mreže postavi neku fotografiju iz privatnog života, a nekoliko puta do sada se javno obraćala svojoj majci Dušici koja joj je velika podrška u svemu.

Roditelji Anđelke Prpić svet novine svet portal

Ata images

Roditelji Anđelke Prpić uz nju su u svemu

Poznata glumica privatan život ne voli da eksponira u javnosti, a vest da je po drugi put postala majka pojavila se krajem maja prošle godine. U tajnosti se udala za sadašnjeg supruga Marka, a svadbu su za najuži krug porodice i prijatelja napravili u jednom restoranu na Zemunskoj pijaci.

Roditelji Anđelke Prpić pružaju joj nesebičnu podršku, a inače žive u Požarevcu, Anđelkinom rodnom gradu, a mnogi kažu da glumica dosta liči na majku.

U jednoj emisiji je Anđelka govorila o svojim planovima, te se dotakla i teme o svojim roditeljima pa je rekla da je njena majka bila jako tužna što zajedno neće provesti praznike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusica Stevic (@stevic.dusica)

“Mama je pretužna što neću biti u Požarevcu za Božić. Ja kažem: “Pa dobro, mama, idemo u Rim, biće nam lepo”, a ona kaže: “Ali tamo nema pečenja”, otkrila je sa slatkim smeškom Anđelka.

Anđelkina mama se inače zove Dušica i, kako je glumica ispričala, živi u Požarevcu. Prpićeva je u nekoliko navrata na Instagramu podelila slike svoje porodice, tako da smo imali prilike da vidimo njene roditelje, kao i na koga je uspešna glumica nasledila lepotu.

Roditelji Anđelke Prpić svet novine svet portal

Instagram printscreen

Anđelka je, inače, glumu završila u Novom Sadu, a popularnost je stekla ulogom Čarne u seriji „Žene sa Dedinja“.

Vodila je emisije „48 sati svadba“, „Noćni TV projekat“ i „Bulevar u 5 do 5“ i drugih, a neke od značajnijih uloga odigrala je u ostvarenjima „Gorki plodovi“, „Ulica lipa“, „Andrija i Anđelka“, „Jedini izlaz“, „Azbuka našeg života“, „Državni posao“, „Radio Mileva“, „Nebesa“ i drugim.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram