Razlog Anđelinog i Zvezdanovog raskida
Svet

January 24, 2023 09:00

By

Veza sa Zvezdanom je skupo koštala: Evo kako su Anđelini roditelji reagovali na ćerkino ponašanje u Zadruzi

Roditelji Anđele Đuričić očajni zbog ćerkinog ponašanja

Odnos između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića danima je glavna tema u “Zadruzi”, ali i van nje. Anđelino ponašanje, mučne svađe i se**ualni odnosi koje ima s bivšim robijašem šokirali su sve gledaoce, ali i Anđeline roditelje, koji od bruke i sramote ne izlaze iz kuće u Herceg Novom.

Pročitajte: Zvezdan ponizio Anđelu kao niko nikoga

Anđela i Zvezdan

-Roditelji Anđele Đuričić od bruke ne smeju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova ćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima seksualne odnose pred milionskim auditorijumom. Bukvalno su rekli da nemaju više ćerku. Koliko je situacija ozbiljna, pokazuje i činjenica da je njenom ocu pre nekoliko dana pozlilo kada su mu pokazali snimke seksa Anđele i Zvezdana. Njemu je to baš posebno teško palo – priča komšija roditelja skandalozne rijaliti učesnice, pa dodaje:

Pročitajte: Moka Slavnić umešao poznatu glumicu u zločin koji je počinio njegov sin Zvezdan 

Youtube printscreen

Roditelji Anđele Đuričić su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevenčane partnerke Ane, koja je rešila da na odnos s njim zauvek stavi tačku. Oni do sada nisu imali prilike da razgovaraju s ćerkom, ali su joj, koliko sam čuo, preko produkcije poručili da zaboravi na njih i da kad se rijaliti završi, i ne pomišlja da se vraća u Crnu Goru. Ovde u Herceg Novom se priča da su joj poručili da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mesta – završava naš izvor.

Pročitajte: Ovim rečima se Zvezdan Slavnić obratio bivšoj supruzi Ani

Youtube printscreen

Podsetimo, otkako su Zvezdan i Anđela uplovili u romansu, njihov odnos ne prestaje da intrigira naciju. Sve nesuglasice koje imaju, oni rešavaju se**om. Zvezdan je u jednom trenutku i raskinuo vezu s njom i počeo otvoreno da se nabacuje Aleksandri Nikolić, koju je i poljubio, ali mu je ona odmah rekla da ne želi ništa s njim, pa se on vratio Anđeli.

IZVOR: STARS

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN