Anđela Đuričić uvećala usne
Svet

March 7, 2023 12:45

By

Zvezdana hapse u Zadruzi: Anđelini roditelji podneli krivičnu prijavu zbog nasilja nad njom

Roditelji Anđele Đuričić podneli tužbu protiv Zvezdana

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić od prvog dana imaju veoma turbulentan odnos. Crnogorka čini se, preko svega prelazi Slavniću samo kako bi ga zadržala uz sebe,a Zvezdanu polako ali sigurno kočnice popuštaju.

Pročitajte: Roditelji Anđele Đuričić slomljeni zbog velike tragedije – Zadrugarka ni ne sluti šta im se sad dešava

Roditelji Anđele Đuričić

Foto: Youtube printscreen

Tako je pre nekoliko dana nakon žurste rasprave sin Moke Slavnića prvo polio ljubavnicu da bi nakon nekog vremena nasrnuo na nju i udario je u glavu dok su se svađali u dvorištu Bele kuće. Roditelji Anđele Đuričić su očajni zbog ćerkinog ponašanja, ali ovo je bila kap koja je prelila čašu njihovog razumevanja.

Pročitajte: Strašne scene – Slavnić šutnuo ženu pa se pomirio sa Anđelom, doživeo pomračenje uma pa jecao Ani na ramenu VIDEO

Kako prenosi portal Republika, porodica mlade Crnogorke želi što pre Slavnića ponovo da strpa u zatvor i na taj način zauvek ga odvoji od Anđele:

Roditelji Anđele Đuričić

Ata images

– Zvezdan Slavnić je jedan nasilnik i monstrum koji bije žene. Niko ne veruje kada Ana priča o tome, kada iznosi detalje njegovog nasilništva. Samo mi koji smo bili bliski s njima u vreme kada su bili zajedno znamo kako je Ana prolazila u svađama s njim. Znao je da je da izbaci na terasu na minusu, da se smrzne, tako ju je kažnjavao. Konačno je dočekala svojih pet minuta da kaže celu istinu, konačno će red i zakon da sazna za sve što je radio, a nije bio osuđen i nije odgovarao pred zakonom. Ovo je samo početak njegove propasti, ne sluti šta ga čeka uskoro. On misli da je nedodirljiv i da mu niko ne može ništa jer je u “Zadruzi”, ali gadno se prevario. I te kako ima zakona za njega.

Pročitajte: Pomirenje Ane i Zvezdana slomilo Anđelu – Đuričićeva ne pristaje na abortus, pokušala da pobegne iz Zadruge

Roditelji Anđele Đuričić

Youtube printscreen

– Na mrežama je isplivao snimak na kom se vidi kako Zvezdan preti Anđeli, a potom je udara rukom u glavu, a ona je to pre neki dan demonstrirala dok se žalila Mikici na Zvezdanovo ponašanje. Pričala je sve u šiframa jer ga se plaši. Voli ga, ali ga se i plaši. Usadio joj je strah u kosti. Ne sme sada da ga ostavi. Kada je ovo video njen tata Veliša, nije časio ni časa, već je odmah podneo krivičnu prijavu protiv nasilnika. On će da uradi sve da ga strpa u zatvor. “Prvo nas je ponizio, ukaljao je našu ćerku, obrukao je i pečatirao kao devojku lakog morala. Sada je počeo da je maltretira i da je bije. Neće moći dok sam ja živ. Ima da mu stave lisice ne zvao se ja Đuričić Veliša. Ovo je kraj njegovog postojanja” – prenosi izvor Rijalitija reči oca frizerke koja je glavna tema “Zadruge 6” zajedno s više decenija starijim dečkom.

Pročitajte: Noć istine, suza i teških reči – Ana urnisala Zvezdana i Anđelu čim je ušla, Slavnić doživeo nervni slom VIDEO

Roditelji Anđele Đuričić

Youtube printscreen

– Anđelina mama je u lošem stanju od kad je videla tu ćušku, što bi rekli mladi, ne može ni da jede ni da spava. Veliša pakuje stvari i dolazi inkognito za Beograd da reši sve u policiji. Jedino tako može da prijavi nasilništvo. Ne može da deluje ako nije u Beogradu. Đuričići se neće smiriti dok ne vide da je policija zakucala na vrata “Zadruge” da privede Zvezdana. Veliša je svestan da će biti po njegovom jer, pored svih detalja koje je Ana iznela, a u vezi sa su svim Zvezdanovim psihičkim i fizičkim nasiljem prema njoj, nema šanse da ne reaguju. Makar da zaplaše tog manijaka, da se smiri. On je bivši robijaš. Ima staža i godina u zatvoru. Za takve je najveća noćna mora da im neko kaže da će ponovo iza rešetaka. Veliša je saznao da Zvezdan ima više krivničnih prijava od ljudi iz kladionica, teretane, s ulice, sve njih je tukao. Samo čekajte, njega uskoro hapse u “Zadruzi”.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Rijaliti/Republika.rs

FOTO: Ata images