Branka Ktić o roditeljstvu svet portal
Svet

April 13, 2023 11:30

By

Porodica se raspala: Branka Katić nemoćna da bilo šta promeni, tuga je nemerljiva

Roditelji Branke Katić preminuli su nedavno

Kada je pre dve godine odlučila da se vrati u Beograd, Branka Katić nije mogla ni da sluti kakve izazove joj život sprema. Tokom peroda korona virusa shvatila je da je London, u kojem je živela sa porodicom grad koji joj je do tog trenutka odgovarao, ali da joj je srce ostao u srpskoj prestonici i na daskama koje život znače te je rešila da posluša srce i spakuje kofere.

Pročitajte: Branka Katić ostavila supruga i trajno se preselila u Beograd – Evo koga sada ljubi FOTO

Roditelji Branke Katić

Sinovi su već odrasli ljudi, a ljubav sa suprugom Džulijanom je toliko jaka da je on prvi podržao u odluci da se vrati u Srbiju a kad god mu obaveze dozvole i on joj se ovde pridruži. Da je znala šta će se dešavati, verovatno bi i ranije došla pošto je za hrvatsku Gloriju otkrila da su joj roditelji nedavno preminuli jedan za drugim, te da joj je to bio najteži period u životu.

Pročitajte: Glumica se oprostila od voljenih – Branka Katić je sve ostavila i vratila se staroj ljubavi

Roditelji Branke Katić

Foto: ATA images

– U poslednje dve godine moj je život u jednoj slojevitoj transformativnoj fazi. Toliko toga mi se izdogađalo. U malom vremenskom razmaku su preminuli i mama i tata, koji su celi život živeli zajedno i bili veoma povezani.

– U Beogradu sam spletom svih tih okolnosti, da im budem što bliže, provela više vremena nego u poslednjih dvadeset godina. To su oni veliki gubici koji ne idu bez boli. I to su ona životna iskustva koja se samo jednom u životu dese uz čitav vrtlog emocija, suočavanja s prolaznošću i vlastitim identitetom.

Pročitajte: Komšije ogorčene progovorile o glumici – Branka Katić je sve ono što niste mogli ni da zamislite

Roditelij Branke Katić

Foto: ATA images

– Putem sam shvatila da ne osećam klasičan strah od smrti, ali da je ona sada nekako tu, u eteru. Kažu terapeuti da se smrt istinski doživi samo kroz gubitak roditelja i jako bliskih ljudi. Ima dosta istine u tome. Sigurna sam da svi oni koji su prošli kroz ovo iskustvo znaju o čemu govorim – iskreno je rekla glumica, kojoj su suprug Džulijan Forino i sinovi najveća podrška kada su roditelji Branke Katić preminuli.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: Ata images