Star

11 Jula, 2021 20:00

Roditelji Darkove devojke BESNI! „Ne smeš da nas brukaš s tom BARABOM!”

Darko Lazić došao je iz Nemačke u Brestač kako bi proslavio drugi rođendan sina Alekseja. On i Marina zajedno su u jednoj igraonici organizovali proslavu, međutim, pomirenja nema ni na pomolu, jer je pevač već našao novu devojku. U pitanju je pevačica Barbara Bobak koja jako podseća na Marinu. Kako nam priča izvor blizak Bobakovoj, njeni roditelji su burno reagovali kada su iz medija saznali da je ona s Darkom.

Roditelji Darkove devojke napravili opšti haos!

Barbara i Darko se dugo dopisuju preko Instagrama, ali tek kad je on raskrstio sa Marinom, prešli su na konkretnije muvanje. Ubrzo su se i videli i shvatili da postoji hemija i da imaju mnogo tema za razgovor. Darko je rekao Barbari da se seli u Nemačku, pa je pao dogovor da ga ona tamo posećuje kad god može. Međutim, za njih se saznalo i sve je stiglo do medija, a njena porodica je baš burno odreagovala. Kada su čuli da je sa Darkom, doživeli su nervni slom. Ona ih je ubeđivala da je to laž i da ona Darka lično ne poznaje, ali ih nije ubedila. Rekli su joj da bez nadzora nigde više neće mrdnuti. Opšti haos je ispao. Rekli su joj: ‘Nećeš nas brukati s tim švalerom što ne zna koliko se puta ženio, jel treba da savijamo glavu zbog tebe i klošara!’ Baš je bilo gusto – priča za Star izvor blizak pevačici i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Barbara je uprkos tome uradila po svome! Odmah nakon haosa sa roditeljima spakovala je kofere i sa Darkom krenula za Nemačku. Pošto su njeni saznali za njihovu vezu, ona više ne želi da krije da je zaljubljena, svakodnevno Darka kači na Instagram profil i želi da ubedi roditelje da imaju pogrešnu sliku o pevaču. Pričala je i sa Drakom koji joj je rekao da razume njene, jer je on u medijima predstavljen na drugi način, ali da veruje da će ih razuveriti u sve kada dođe do upoznavanja – kaže nam izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

Ovim povodom se oglasila i Marina koja kaže da zna da Darko ima novu devojku.

On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Čula sam i ja da ima tu devojku koja liči na mene, ali meni to nije ni bitno. On me odavno više ne zanima – izjavila je Darkova bivša verenica koja je želela da se pomiri sa njim, ali zbog svoje porodice koja se tome protivi ipak je odustala.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ