Dusica Jakovljevic
Svet

13 марта, 2022 10:00

I zlatni HOLIVUD bi im pozavideo na harizmi i lepoti : Pogledajte kako su izgledali roditelji Dušice Jakovljević u mladosti!

Šarmantna voditeljka Dušica Jakovljević  neretko ističe da joj je porodica najprioritetnije stavka u životu, da su je roditelji naučili šta su dostojanstvo, principi, samopoštovanje, ali i prave vrednosi kojima se vodi u najizazovnijim momentima. Bili su veoma mladi kada su dobili nestašnu devojčicu, ali ih je ona osnažila, načinila zrelijim i odgovornijima, a idiličan brak uspeli su da sačuvaju čak četiri decenije, čime se Dušica pohvalila putem svog Instagram profila.

– Dobili su me kada su imali po 20 godina i bila sam čist plod njihove ljubavi i želje da ceo život provedu zajedno! Na ovoj fotki ja punim četiri godine, a i dalje, četrdeset godina kasnije, zajedno duvamo svećice! Hvala vam što sam vam jedna jedina. I, nadam se da vam nisam zadavala mnogo glavobolje. Tačnije, hvala vam što niste dozvolili da se vidi kada vas je zbog mene bolela glava. Nadam se da ću uskoro i ja moći da se pohvalim tako čistom i večnom ljubavlju, jer ste mi zadali ozbiljan zadatak! I, nadam se da sam upola dobar roditelj, kao što ste vi meni svih ovih godina. Srećna vam 41. godišnjica braka! Volim vas – napisala je s ponosom, a potom su usledile čestite i komplimenti.

Pročitajte: Dušica Jakovljević postaje glumica! Otkrila umesto koje naše dive želi da glumi!

Pratioci su Jakovljevićevoj poručili da neodoljivo podseća na majku, kako zbog specifičnih crta lica, mitičnog pogleda, tako i držanja na koje je nemoguće ostati ravnodušan. Mnogi su Dušičinu mamu iz mladosti uporedili i sa čuvenom pevačicom i glumicom Barbarom Strajsend, a ovo je oduševilo voditeljku koja je podelila još jednu fotgrafiju iz detinjstva.

Dušica Jakovljević sa mamaom

Instagram

Pročitajte: Majčinu sliku je prvi put videla na grobu! Milica Kemez se prisetila surovog odrastanja i trauma koje ne prolaze!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević