Brat Nemanje Gudelja
Svet

December 25, 2022 17:30

By

Roditelji Nemanje Gudelja pred razvodom: Za sve je kriva Anastasija FOTO

Roditelji Nemanje Gudelja imaju potpuno suprotno mišljenje o snajki Anastasiji

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj intrigiraju javnost svojim odnosom od trenutka kada se saznalo da su u emotivnoj vezi. Porodice ljubavnog para bili su u divnim odnosima, Gudelji su bili gosti vile u Ljutice Bogdana za rođendan mlade pevačice, prije Ceca i Olivera pozirale su zagrljene i nasmejane, međutim preko noći ljubav je pukla.

Pročitajte: Olivera Gudelj doživela nervni slom – Sin joj zbog Anastasije zabio nož u leđa FOTO

Roditelji Nemanje Gudelja

Foto: Instagram

Majka i sestra Nemanje Gudelja okrenule su protiv porodice Ražnatović te otpratile Anastasiju i Cecu sa Instagrama i pobrisale sve zajedničke fotografije. Razlog raskola do danas medijima nije poznat iako se o tome gotovo svakodnevno spekuliše.U međuvremenu se ništa nije promenilo, nije ih zbližilo ni Svestko prvenstvo u Kataru kome su sve tri prisustvovale. Ženski deo porodice Gudelj nastavio je da drži distancu od Ražnatovića.

Javnost interesuje kako se Ražnatovićeva slaže sa Nemanjinim ocem? Ono što je primetno jeste da roditelji Nemanje Gudelja imaju potpuno suprotno mišljenje o Cecinoj naslednici. Nemanjin otac, nekadašnji fudbaler Nebojša Gudelj, ne voli preterano eksponiranje u javnosti i ne želi da učestvuje u porodičnim spletkama. On, naime, prati Anastasiju na Instagramu, kao i ona njega, čime je jasno stavio do znanja šta misli i kakav odnos ima sa izabranicom svog sina.

Pročitajte: Anastasija bespomoćna u ratu protiv svekrve, zavapila Nemanji – Brani me FOTO

Roditelji Nemanje Gudelja

Foto: Instagram

Očigledno je da roditelji Nemanje Gudelja pritajeno ratuju povodom odnosa njihovog sina i Anastasije, dok Nebojša podržava ljubav, Olivera na sve načine pokušava mezimca da odvoji od Ražnatovićeve. Ono što je verovatno jeste da su  nemiri u porodici Gudelj postali svakodnevnica otkako je fudbaler uplovio u romansu sa mladom pevačicom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Instagram