ljuti na mariju
Scandal

23 Januara, 2022 14:00

Roditelji „Zvezde Granda“ besni na Mariju Šerifović: KO JE ONA DA NAM TRAUMIRA DETE?!

Kako SCANDAL! saznaje, roditelji jednog takmičara u „Zvezdama Granda“ kivni su na Mariju Šerifović!

ljuti na mariju

ATA/IMAGES

Čak su joj, posredno, preko prijatelja, poručili da se neće dobro provesti i da ne može tako da se ophodi prema njihovom detetu!

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ti ljudi su baš poludeli, smeta im što je Marija stroga, pa su joj preko prijatelja svašta poručili. Vikali su: Šta ona misli?! Ko je ona da nam traumira dete?! Na šta liči to ponašanje, pa ni mi sami nikad ne dižemo ton, a ona će! Kakva umetnost, svaka treća šuša danas peva – siktali su roditelji, a naš izvor otkriva još detalja:

Pročitajte: Marija Šerifović menja profesiju!

–  Srećom, ti prijatelji su umirili roditelje takmičara i objasnili im da Mara ne radi ništa iz zle namere, te da bez kritike i čvrste ruke nema ni uspeha, kao i da moraju da se strpe i izdrže svašta dok dete ne postane formirani pevač i možda čak zvezda, ali to samo u slučaju ako prihvati Marijine kritike – rekao  je izvor za Scandal!

IVAN VUČIĆEVIĆ

 

Podsećamo, Marije Šerifović nedavno je iskritikovala autore i bivšu takmičarku pomenute emisije,

Naime, nakon što je izašla pesma „Zvezda Granda“, Zorane Mićanović „Božić baj, baj“ na društvenoj mreži Instagram oglasila se Marija Šerifović kojoj se očigledno nije dopala nova verzija pesme, pa je u videu žestoko iskritikovala.

Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je l moguće da je neko upotrebio svoje vreme trud, inteligenciju i dao maloletnoj osobici da peva: „Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka (viskija), Božić, Božić baj, baj“?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo – bila je vidno izrevoltirana Marija.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES