Scandal

October 15, 2020 21:00

By

Rođaka OTKRIVA pravu ISTINU: “Ovo niste znali o Suzani Jovanović!”

Samo za SCANDAL! rođaka Suzane Jovanović otkriva pravu istinu o njenom braku sa Sašom Popovićem!

Nemate vi pojma kakva je Suzana kao obična žena i domaćica!

Kako kaže, niko ne zna kako Sale i Suza u stvari žive, te kakva je ona kao supruga i domaćica, ali i da li je Sale strog i patrijarhalan muž!

– Suzana ne peva od kada je sa Saletom jer nema potrebe. Ona je sama rešila da se povuče sa estrade i da se posveti deci i kući jer je to ispunjava i Sale je u tome podržao – započinje rođaka za SCANDAL! i nastavlja:

– Suza ima, istina, dve žene koje rade kod njih u kući. Jedna čisti i pere, a druga kuva. Međutim, mnogo češće Suza sprema hranu, ona čak ide redovno u nabavku. Voli da sama bira kvalitetne i sveže namirnice, uživa da ugađa svojim ukućanima. Nikad nije stroga prema posluzi, oko svega se dogovaraju ko će šta da radi. Ona voli da ide na pijacu jer strogo vodi računa o ishrani, posebno joj je važno da se Saša zdravo hrani jer mnogo radi. E zato ona ne čisti po kući, za to je posluga zadužena, ali ako one žene ne stignu, Suza očas posla uskoči i sredi sve. Ma normalna žena, ne libi se nijednog poštenog posla. Baš je korektna prema svima – kaže rođaka i dodaje:

I ona, i Sale, normalni su ljudi, ne izigravaju ni elitu, ni bogataše, a mogli bi. Ipak je njen Sale milioner, ali ko to ne zna, ne bi nikad primetio da su oni bogataši. Sale voli da je sve na svom mestu i da se uvek nabave zdrave namirnice. Znam da na tome inisitira, ali ako nekad Suza ne stigne da nabavi sve što on voli, ne pravi problem. Kažem vam, sasvim su zdrava i normalna porodica – završava rođaka za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ