Rođena sestra Cece Ražnatović
Svet

October 7, 2022 16:45

By

Dokumentarni serijal otkriva sve Cecine tajne: Lidija Ocokoljić po prvi put iznela pravo mišljenje o sestri

Rođena sestra Cece Ražnatović prvi put u intervjuu govori o porodici 

Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala “Ceca Show” premijerno će biti emitovana večeras, u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, dok je repriza u subotu u 20.20 sati. Gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da upoznaju i Petra i Iliju Ocokoljića, sestriće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović Cece.

Pročitajte: Ovako je izgledala kao devojčica – Ceca Ražnatović je nikad nije želela a ona se sada oglasila moćnim rečima

Foto: ATA images

Ceca, prema sopstvenom priznanju, često ne razlikuje sinove svoje sestre Lidije Ocokoljić.

– Često grešim imena blizancima. Prosto njih pobrkam. Za Iliju mislim da je Petar, za Petra mislim da je Ilija, ali to je u nekim situacijama. Iako su ta deca od samog rođenja uz mene, oni meni toliko liče. Jedino kada ih pogledam frontalno znam ko je ko, ali iz profila ili otpozadi ne. Oni su identični – priča Ražnatovićka uz široki osmeh.

Pročitajte: Ljubav jača i od svih oluja – Portret porodice Veličković, Ceca i Lidija u zagrljaju najvoljenijih (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blic TV (@blictelevizija)

Sa druge strane, blizancima nije jasno kako bilo ko ima problem da ih razlikuje budući da je, kako sami ističu, razlika napretek.

– Ima mnogo razlika. Obično nas razlikuju po rupici jednoj na licu. Kada smo imali boginje, Ilija se česao pa mu je ostao ožiljak – ističe Petar, dok se Ilija nadovezuje rečima:

Pročitajte: Ceca Ražnatović majci platila podmlađivanje – Pogledajte kako sada izgleda Mira Veličković (foto)

Ceca Raznatovic

Rajko Ristić

– Na fudbalskom terenu se razlikujemo tako što Petar šutira desnom, a ja levom nogom. Igramo drugačije pozicije. Ja nosim broj 45 i igram desno krilo. 

– Ja nosim 33 i igram desnog beka. Ne igramo iste pozicije, Ilija je bolji u napadu, a ja sam bolji u odbrani. Kod nas ne postoji bolji – zaključuje Petar.

Ponosna mama, Lidija sa svojim blizancima sada je stala pred kamere otkrivajući nepoznate, a veoma interesantne detalje iz života svih članova porodice Ražnatović i Ocokoljić, a sve u svrhu serijala “Ceca show”. Naime, u okviru prvog igrano-dokumentarnog serijala “Ceca i deca”, popularna pevačica otvara vrata svog doma po prvi put, te će javnost imati prilike da upozna sve članove porodice.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images