rođendan katarine grujić
Svet

20 Maja, 2022 17:00

Kaća proslavila rođendan, sve zvanice došle u belom: Najveselija je bila Anastasija a torta neviđena senzacija (video)

Rođendan Katarine Grujić prošao u sjajnoj atmosferi 

Popularna pevačica Katarina Grujić danas puni 30 godina, a ona je odlučila da žurka krene ipak sinoć i da ponoć dočeka u društvu prijatelja i kolega, pa je napravila gala žurku. Popularna pevačica i zgodna mama, napravila je žurku za pamćenje i s prijateljima i kolegama u sjajnoj atmosferi dočekala ponoć.

Pročitajte: RASIPNICA! Pogledajte na šta Katarina Grujić bespotrebno troši novac!

 

Ako je suditi prema snimicima Gobeljićeva supruga je čak i odredila dress code pa su svi gosti došli u belom. Na rođendansku proslavu Katarine Grujić došle su mnoge javne ličnosti, a među njima su Anastasija Ražnatović, Andreana Čekić, Snežana Borjan, Uroš Živković i mnogi drugi.

Cecina naslednica ubedljivo je bila najveselila a o tome svedočii video koji je pred vama.

Pročitajte: Upoznajte Katju Gobeljić: Kaća Grujić pokazala ćerku lepoticu

 

Slavljenička torta bila je prava senzaija i nešto do sad neviđeno na proslavama. Uz rođendansku pesmu i aplauz stigla je i torta na tri sprata – a na vrhu nalazili su se i rogovi koji su bili asocijacija na Kaćin horoskopski znak.

Pročitajte: Plišane pozivnice sa zlatnim slovima i kićankom: Posle tajnog venčanja, Kaća Grujić sprema crkveno venčanje i slavlje za celu estradu

 

Žurka u jednom prestoničkom restoranu trajala je do kasno u noć, a nakon dobrog provoda danas čestitke stižu sa svih strana.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Ivan Vučićević