Miljana se oglasila iz bolnice
Svet

27 Jula, 2022 21:03

Marija Kulić napravila rođendansku žurku za unuka, a onda je Miljana upropastila slavlje (Foto)

Rođendan Miljaninog sina prošao bez nje

Sin Miljane Kulić, mali Željko, danas puni četiri godine, a baka Marija mu je priredila rođendansku žurku u restoranu. Nažalost, zbog Miljane slavlje nije prošlo onako kako su planirali, jer se Kulićeva nije pojavila u restoranu.

Rođendan Miljaninog sina

Rođendan Miljaninog sina: Marija se pobrinula za svaki detalj

I dok su Miljanu, koja je operisana u Turskoj pre sedam dana svi napali jer nije došla u restoran na slavlje svog jedinca, ona je za Informer otkrila da je bila prinuđena da ostane kod kuće jer se ne oseća dobro:

Marija Kulić

– Onako sam. Čekam sada da svi dođu. Malaksala sam i nisam mogla da odem na rođendan mog Željka, a kupila sam mu najveći auto, Nenad i ja smo mu kupili – počela je Kulićeva kroz suze i nastavila:

Pročitajte: Ivan Marinković se moli za Marijino i Sinišino zdravlje – Ako umru, ko će da pazi mog Željka… 

Smršala sam 13 kilograma za sedam dana, što je dobro, ali sam užasno malaksala. Sinoć sam završila u Hitnoj na infuziji i danas nisam mogla da odem na slavlje. Ali sad kada dođu slavićemo u dvorištu, tako da neka se niko ne brine što ja nisam na rođendanu ljuta je Miljana, a onda nastavlja o svom zdravstvenom stanju:

– Mnogo mi je loše, ne mogu ništa da jedem, malaksala sam i nisam smela da odem tamo da me ljudi gledaju ovako. Ja sve što zaradim potrošim na svog sina, ja živim za njega. Ali ovo danas je viša sila. Meni je pozlilo pre neko veče na Pinku, trebalo je da gostujem u „Narod pita“ i nisam mogla. Juče mi je bilo još gore, ali uskoro ću biti odlično – kazala je Miljana.

IZVOR: Kurir/Informer

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM