Nemanja Gudelj presađuje kosu
Svet

January 28, 2023 20:00

By

Nemanja poludeo: Anastasija trajno otpisala Oliveru Gudelj iz života, ljubav na najozbiljnijem ispitu FOTO

Rođendan Olivere Gudelj proslavlja se danas u toploj Sevilji

Ime Olivera Gudelj jedno je od najpretraživanijih u prethodnih nekoliko meseci. Od marta 2022. godine kada je njen najstariji sin uplovio u emotivnu vezu sa Anastasijom Ražnatović interesovanje za sportsku porodicu Gudelj drastično je poraslo. Svaki njihov korak i potez se u stopu pratio i prepričavao. Tako su svi mediji prenosili kada je Olivera sa naslednicima krajem maja prethodne godine došla u srpsku prestonicu kako bi uveličala proslavu 24. rođendana Cecine ćerke.

Pročitajte: Direktno – Olivera Gudelj Nemanji dala savet koji se Anastasiji neće dopasti FOTO

Rođendan Olivere Gudelj

Foto: Instagram

Tada ih je porodica Ražnatović ugostila u velelepnoj vili na Dedinju, a Gudelji su uzvratili Tasi gostoprimstvo svaki put kada ode u Sevilju kod Nemanje. Ta idila trajala je do jeseni prethodne godine, kada se sve promenilo. Naime, Nemanjina majka i mlađa sestra su do tada stalno provodile vreme sa Anastasijom, redovno su kačile zajedničke fotografije na Instagramu gde su pokazivale koliko uživaju provodeći vreme zajedno. Međutim… usledio je potpuni šok. Naime, Olivera i Vanja su preko noći otpratile ženski deo porodice Ražnatović iz još uvek nepoznatih razloga.

Od tada se spekuliše o narušenim odnosima među svekrvom i snajom, a kao potencijalni problem navodi se preterano mešanje Gudeljeve majke u njihovu emotivnu vezu. Cecina ćerka to ne želi da trpi pa je jednom prilikom odbrusila Oliveri i od tada su njih dve na ratnoj nozi. Dokaz tome bilo je i Svetsko prvenstvo u Kataru gde su se trudile da budu što dalje jedna od druge, a Nemanja čini se za sada uspešno balansira između dve vatre.

Pročitajte: Roditelji Nemanje Gudelja pred razvodom – Za sve je kriva Anastasija FOTO

Rođendan Olivere Gudelj

Foto: Instagram

Danas je poseban dan u porodičnom domu Gudelja, proslavlja se rođendan Olivere Gudelj. Fudbalerova majka od ranih jutarnjih časova prima čestitke i lepe želje, a sinovi i ćerke priredili su joj iznenađenje za pamećenje. Međutim, ono što čitava javnost željno iščekuje čitavog dana jeste čestitka mlade pevačice koja kako stvari stoje neće stići na Oliverinu adresu.

Pročitajte: Mnogo je patnje u rečima koje je Anastasija izgovorila Gudelju – Posle javne svađe nema nazad FOTO

Rođendan Olivere Gudelj

Foto: Instagram

Ovaj Anastasijin potez naišao je na osudu Nemanjinih najbližih, s obzirom na to da misle da je ovo bila idealna prilika da se ratne sekire zakopaju i da nastave tamo gde su pre nekoliko meseci stale. Kako je srpski reprezentativac reagovao na to što njegova lepša polovina nije uputila čestitku za rođendan Olivere Gudelj ostaje nam da vidimo, a ko zna, možda Tasa samo nije želela da čestitka bude javna.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram