Rođendan Severine Vučković
Scandal

April 20, 2022 14:30

By

Ne zna šta da radi: Severini za 50. rođendan stigao poklon od bivšeg partnera!

Rođendan Severine Vučković pada 21. aprila i tada će pevačica napuniti 50. godina

Severina Vučković 21. aprila slavi jubilarni pedeseti rođendan, a osim ovog važnog događaja, lepa Splićanka ima mnogo razloga za sreću – izlazi joj novi album i spot za pesmu „Fališ mi“, koja već osvaja liste slušanosti.

Pročitajte: Severina ne razgovara ni sa jednom sestrom, a razlozi za svađu su pretužni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Rođendan Severine Vučković  – Poklon od bivšeg koji nije očekivala

Severinu Vučković svojevremno su povezivali s Filipom Miletićem koji je njen dobar prijatelj i saradnik. Kompozitor i tekstopisac objasnio je prirodu njihovog odnosa istakavši da su samo saradnici i ništa više osim toga.

– Severina i ja smo veliki prijatelji i poslovni saradnici, ništa više od toga. Često se šalimo na to što nas mediji spajaju, pogotovo što, zbog njenog novog albuma, u poslednje vreme dosta vremena provodimo zajedno. Pa kako ljudi da i ne pomisle da smo zajedno – rekao je Filip svojevremeno za Alo!

Pročitajte: Severina krenula stopama Jelene Karleuše: Evo šta je uradila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Uoči njenog jubileja koji mnogi iščekuju sa nestrpljenjem, Severina Vučković jednom prilikom, za magazina “Gloria” otkrila da li je zaljubljena. Odgovor je na trenutak razočarao, ali je ubrzo stiglo i objašnjenje.

‒ Nisam zaljubljena. Zar mislite da to ne bi vrištalo sa svih naslovnica? Vrišti i kad je skroz netačno. Bilo je pokušaja da se Filip gura i sumnjiči jer je neka „uhoda iz komšiluka“ javila da smo „viđeni da se grlimo“. Nego, znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene gde se već godinama nalazi širokougaona kamera koja uprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu ličnih podataka nije uklonjena. I sada se odjednom na zemljište i kuću kao vlasnik upisala firma u vlasništvu kiparske kompanije mog bivšeg. Je li vam jasno dokle to ide ‒ u dahu je ispričala Severina koja će uskoro proslaviti 50. rođendan.

Pročitajte: Severina Vučković: U toku materinstva dobiješ neki novi enzim i izgledaš lepše

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Nadomak pedesetog rođendana, Seve izgleda kao devojčurak, a o svom mladalačkom izgledu te i kako uspeva da održi top formu svojevremeno je rekla:

Volim da jedem puno voća i povrća. U stvari – jedem sve. U poslednje vreme jako puno voća, a kada dođe letnje doba odgovara mi svo šumsko voće, dinje, lubenice – otkrila je i dodala da joj u održavanju linije pomažu i navike koje je usvojila kroz godine.

– Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz prehrane. Ali, moram da vam kažem da jako volim da jedem. 

Osim toga što joj je ishrana izbalansirana, Severina zbog nastupa mora da bude i fizički spremna, pa redovno posećuje i teretanu:

– Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno da odem čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri – četiri puta – rekla je tada za “Story.hr.”

Ovim putem, lipoj Seve čestitamo nadolazeći rođendan!

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Instagram / Ivan Vučićević