nova snaja Živojinovića svet tabloid svet portal svet
Svet

March 31, 2023 18:02

By

Brena, Prija i Bekuta uživale na Viktorovoj žurci, ali im je ova poznata dama pokvarila slavlje VIDEO

Rođendan Viktora Živojinovića uveličale su brojne poznate dame

Najmlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, sinoć je proslavio dvadeset i peti rođendan, a tim povodom okupile su se brojne poznate ličnosti.

Pročitajte: Vreme je da se zakopaju ratne sekire – Viktor Živojinović miri Noleta sa Bobom i Brenom, skovao plan kako da ih spoji 

Sudeći po snimcima sa lica mesta, sve je pucalo od dobre atmosfere i ljubavi, a Brena i Boba svojski su se potrudili da to bude noć za pamćenje. Od zanimljive torte do elegantnog enterijera, mislilo se na svaki detalj, piše Hello!.

Na proslavi rođendana Viktora Živojinovića posebno su se istakle Aleksandra Prijović, supruga njegovog brata Filipa, i Ana Bekuta, koje su pesmom upotpunile zabavu. Očekivano, najveće ovacije dobila je mama Brena kada je sinu zapevala „Ja nemam drugi dom“.

Pročitajte: Potresi u porodici Živojinović – Brena na ivici sukoba i sa drugim sinom, Boba nemoćan da bilo šta promeni 

Rođendan Viktora Živojinovića bio je veoma veseo, a Brena je bila naročito rapoložena. Posebno je sve oduševila dok je igrala. Ipak, slavlje mami Breni kvarila je činjenica da se njena prijateljica Mirjana Antonović, koja je trenutno njena gošća, razbolela.

Pročitajte: Srce mu je kamen – Miroslav Ilić ne želi unuku da vidi ni na slici, Mirjana i Devin očajni 

Rođendan Viktora Živojinovića

Facebook

– Baš sam loše sreće. Čim sam došla smrzla sam se i odmah razbolela. Promašila Viktorov rođendan i druge važne stvari. Brena mi dala tablete da pijem i sad ležim. Nemate pojma kolika je bila kolona pasoške kontrole. Nikad ovako. Pa moraš se razboleti – napisala je Mirjana na svom Fejsbuk profilu.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM