Novi dečko Jovane Jeremić
Svet

25 Oktobra, 2022 16:30

Jovani Jeremić na adresu stigli preskupi rođendanski pokloni: Zbog jednog je zaplakala od sreće

Rođendanski pokloni Jovane Jeremić oduševili su voditeljku

Voditeljka Jovana Jeremić danas je napunila trideset i dve godine, a povodom svog rođendana samoj sebi je uputila rođendansku čestitku:

Pročitajte: Jovana Jeremić zaplakala za bivšim mužem – Njegova reakcija je sve iznenadila 

Instagram

– Moja čestitka meni za rođendan – Grozomorna Jovana, uvek prva čestita! Jovana, dok je tebi tebe, ti se ne sekiraj! Srećan ti rođendan! Ovo ti čestita grozomorna Jovana, mračan deo tvoje ličnosti! A anđeoska Jovana će posle da pošalje čestitku u njenom emotivnom fazonu! Zapamti, sve dok ne sretneš nekog koji će voleti i mene grozomornu i interesnu baš kao i anđeosku Jovanu, sve dok taj neko ne shvati da mora da voli prvo mene po zlu da bi zaslužio i moju sestru po dobru, mene kao tvoju tamnu stranu, taj te ne zaslužuje i nije tvoj. Nije shvatio da prvo mora da voli mene koja vrištim, urlam i zahtevam da bi potom zaslužio Anđeliju tvog bića. Iako znam da me mrziš i prezireš, ja tebe volim i moram da budem tu da ne bi bila iskorišćena! Tvoja suština (ona koja te dovela do cilja) – tvoja mračna i proračunata strana koja postoji da odbrani Anđeliju, samo tvoja Grozomorna – napisala je voditeljka na svom Instagram profilu.

Pored čestitke, pažnju njenih pratilaca privukli su i rođendanski pokloni Jovane Jeremić.

Pročitajte: Ovo će je skupo koštati – Jovana Jeremić otkrila tajnu Milice i Željka Mitrovića 

Instagram

Jeremićeva još nije ni počela sa slavljem, a već su stigli brojni darovi, i to ne makar kakvi. Na adresu popularne voditeljke stigla je skupocena „Moschino“ torbica i „Manolo Blahnik“ cipele, kojima se Jovana neizmerno obradovala.

Instagram

Najlepši rođendanski poklon

Iako su danas na Jovaninu adresu stigli brojni pokloni, to nije ono što ju je na ovaj poseban dan usrećilo. Naime, već u zoru voditeljki je rođendansku pesmicu otpevala njena ćerka Lea, što je Jovanu rasplakalo i neizmerno usrećilo, pa je uz snimak koji je objavila napisala:

– Hvala ti Bože! Moj najveći poklon je to što moja ćerka govori kao mator čovek.

Pročitajte: Jovana Jeremić zbog izjave o ćerki navukla na sebe gnev javnosti – Evo čemu će je sve učiti

Inače, Jovana je javno pričala o tome da njena ćerka nije progovorila do treće godine, te je učinila sve kako bi pomogla Lei. A, da su se Jovanin trud, zalaganje i iznad svega ljubav, isplatili, vidi se po tome što malena Lea sada govori kao i njeni vršnjaci.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM