Romansa Cece i Andreja Kulundžića svet novine svet portal
Svet

May 17, 2024 09:00

By

Ceca zaljubljena? Bio je čest gost u njenoj kući, moguće je da se rodila romansa

Romansa Cece i Andreja Kulundžića nikad nije u potpunosti rasvetljena

Ceca ima novog dečka“, pisalo se i nagađalo u decembru davne 2007. godine ali od toga, naravno, nije bilo ništa. Iako su mnogi željni da čuju istinu o njenom ljubavnom životu, mnogima ostaje samo da se prisećaju na davna prošla vremena i neke njene neuspele ljubavi. Romansa Cece i Andreja Kulundžića nikad nije u potpunosti objašnjena a mnogi sumnjaju da se ikada i dogodila.

Romansa Cece i Andreja Kulundžića svet novine svet portal

Ata images

Romansa Cece i Andreja Kulundžića – Da li su postojale varnice ili je sve samo farsa? 

Naime, nakon što su paparaci na ljubljanskom aerodromu „uhvatili Svetlanu Cecu Ražnatović i Andreja Kulundžića, neposredno pred njen koncert u Celju, krenule su glasine o njihovoj romansi. 

Pročitajte Stižu novosti iz Sevilje – Ceca Ražnatović saopštila najvažnije vesti o Anastasiji

Znatiželjnim predstavnicima medija, sa kojima je uvek imala odličnu saradnju, folk zvezda je poručila da nema ničeg čudnog u „koincidenciji“ da su zajedno bili na letu za Sloveniju, kao što su se prethodno sreli na letu Beograd‒Tivat. Ipak, ubrzo je postalo jasno da je reli vozač čest gost u Cecinoj kući, a upućeni su tvrdili da se ljubav rodila na prvi pogled, kada je pevačica gostovala u emisiji o automobilizmu koju je Andrej tada vodio, pisao je Hello! svojevremeno. Romansa Cece i Andreja Kulundžića kada sagledamo sve ovo, nije se ni desila. Međutim..

Romansa Cece i Andreja Kulundžića svet novine svet portal

Rajko Ristić

Ceca i Andrej nikada nisu potvrdili da su bili u vezi

Iako zvanično nikada nisu priznali da su u vezi, Ceca je u tom periodu, prvi put nakon što je ostala udovica, izjavljivala da je zaljubljena, ne imenujući u koga.

Pročitajte Ceca udvaračima poslala jasnu poruku – Prva nikada neću prići

Idila je trajala sedam meseci ‒ četiri meseca pre nego što su viđeni u Ljubljani, i još tri kasnije. Rastali su se u martu 2008. godine, u tišini, bez teških reči. Dok su pojedini izvori isticali da su ih razdvojile poslovne obaveze, bilo je i onih koji su tvrdili da se Andrej Kulundžić vratio bivšoj ženi.

Marina Kulundžić, Andrejeva supruga, tada je istakla da je priča o vezi njenog muža i Svetlane Ražnatović „samo trač”.

– Nemam nikakav komentar, jer je u pitanju trač. U braku mog supruga i mene je sve u redu – rekla je Marina neobično smirenim tonom.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić