Jelena Đoković - divna i brižna majka 
Svet

12 Jula, 2022 16:00

Tviteraši opleli po izdanju Jelene Đoković: Haljina je kao sa pijace u Žitorađi (foto)

Roze haljina Jelene Đoković je u fokusu otkako se u njoj pojavila na finalu Vimbldona. Domaći i strani mediji oduševljeni su izdanjem Novakove supruge dok je na domaćem Tviteru situacija nešto drugačija – korisnici imaju oprečne stavove po pitanju haljine.

Pročitajte: Jelena Đoković pokazala svoje pravo lice, pa progovorila o novcu – Njen stav će vas zaprepastiti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Roze haljina sa puf rukavima je letnji trend već nekoliko godina unazad jer je praktična i dobar je izbor za svečane prilike, popodnevnu i večernju varijantu.

Međutim, većina ne misli tako. Ipak, koliko god je ova haljina hvaljena na Instagramu na pomenutoj društvenoj mreži ne mogu da shvate „njeno postojanje.“

Ovo su neki od komentara na račun modela:

Pročitajte: Ovakvu smo želeli da je vidimo – Jelena Đoković oduševila stajlingom. Konačno obukla nešto skupoceno (FOTO)

Ček, ček, nisam bila u toku… Ova haljina je problem? Vi ste bolesni“ napisala je jedna tviterašica iznad fotografije Jelene Đoković u roze haljini i komentari su počeli da se nižu istog trenutka, piše Blic Žena.

Idiotizam, nosila bih je 24 sata“, „Ljudi su ljubomorni“, „Meni je i ‘aljina i ona onako. Ali koga briga za haljinu?!? Ne mogu ja da dobacim dotle… Ne razumem čemu gubljenje vremena i energije“, „Problem je ona, njena glava, tašna, sat, kosa, fleka na licu i šešir sa pijace u Žitorađi. Naravno da je problem“, „Haljina je lepa ako si žensko dete predškolskog uzrasta“, „Haljina ko haljina. Prosek“, „Po meni nije lepa„… ovo su bili neki od komentara koji su zavrteli ogromnu diskusiju zbog, složićete se haljine po poslednjim trednovima.

Šta vi mislite?

Pročitajte: Preokret na godišnjicu braka – Jelena se pojavila na Vimbldonu u fantastičnom modnom izdanju sa njom je i Dijana Đoković (foto)

Da li je roze haljine Jelene Đoković baš toliko sporna?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic Žena

FOTO: Rajko Ristić