NEĆETE VEROVATI

17 Juna, 2022 12:00

Sve vreme sam se borila… Rukometašica Ceca Kitić nakon životne drame radi u pekari (foto)

Rukometašica Ceca Kitić krenula dalje nakon životne drame

Rukometašica Ceca Kitić – Strepnja je bila deo njenog života 

Ceca Kitić zvanično najbolja rukometašica sveta svih vremena, radi u pekari a kako saznajemo, svojoj. Objekat je nedavno otvorila na Novom Beogradu i uživa u radu sa ljudima. Ceca ističe da joj u svemu pomaže ćerka Mara.

Pročitajte: Ceca Kitić imala je turbulentan ljubavni život, čak četiri braka, a ovo su njeni muževi

Foto: Rajko Ristić

Ja imam nacionalnu penziju, od nje mogu normalno da živim, ali, zašto da ne radim kad mogu? Ćerka Mara mi pomaže, imamo i radnike. Kupci me zbunjeno gledaju, neko prokomentariše da ličim na rukometašicu Cecu, pa ja u šali kažem da sam ja mlađa i lepša od nje. Volela bih da posao procveta, pa da jednog dana imam lanac pekara, pošto je hrana izvrsna. Ja radim sa radnicima sve što treba, šta ne znam, naučim.

Pročitajte: Ceca Kitić se na kraju šeste decenije udaje za 23 godine mlađeg izabranika 

Foto: Rajko Ristić

Ceca je nedavno pregurala strašnu dramu jer joj je banka umalo oduzela stan.

Foto: Rajko Ristić

– Taj period mi je bio jedan od najtežih. Bile su tri licitacije. Sreća, pa stan niko nije kupio. Ne mogu da vam opišem taj osećaj kad ljudi dolaze u stan, razgledaju, a vi strepite kome će da se svidi, pa će vam ga takoreći uzeti. Bilo je i dobrih ljudi, koji su dolazili i kad vide čiji je stan, odustanu. Ja sam se sve vreme borila da mi banka odobri refinansiranje kredita. Ni jednog momenta nisam molila za bilo kakvu pomoć. U tim situacijama zapravo vidite kakvi smo ljudi. Sad je sve kako treba hvala bogu. Plaćam kredit, radim, bilo bi bezveze da kažem da danas nisam srećna i zadovoljna. I ništa mi nije teško – ističe Ceca Kitić.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić