Ša grca u suzama!
Svet

11 Februar, 2021 22:00

Ša i NE SLUTI! Reperova žena ULAZI u Zadrugu!

Da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša zaljubljeni do ušiju, svedoče video zapisi koje svakodnevno gledamo u Zadruzi. Ali njemu nije čista savest pa je više puta pravio scene, pokušavao da pobegne, a nedavno je i povraćao od stresa.

Nenadova žena ulazi u Zadrugu!

Naime, Ša uhvati panika kad se seti da će kroz par meseci ženu Ivanu Aleksić morati da pogleda u oči i sve joj objasni, ali ni ne sluti da će mu ona mnogo ranije reći šta ima, i to pred milionskim auditorijumom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Ivana i Ša su pre početka rijalitija imali dogovor da se ona ne oglašava za medije, i nije joj bilo ni u malom mozgu da će je zvati da uđe u rijaliti, a kamoli da će na to pristati. Ponuda je zaista ozbiljna, radi se o velikoj sumi novca, mada naravno da to nije razlog da prihvati. Ne želi da se spušta tako nisko, da ulazi u rijaliti i odvaja neku devojčicu od svog muža, ali s druge strane ima veliku želju da mu kaže u lice sve što ima – kaže za Svet dobro obavešteni izvor i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Svašta je čula i saznala o Tari, ali ona joj nije sfera interesoanja, ne želi da se bavi njome niti da je uništi na bilo koji način, već samo da svom mužu stavi do znanja neke stvari. Prošle godine Ša se zbližio se sa Draganom Mitar, ali nije prelazio granicu kao sada. Tara i on se ne razdvajaju, a da nema kamera odavno bi se prepustili strstima, mada imaju oni svoje ćoškove gde rade ono što niko ne vidi – zaključio je naš izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ