EVO KO MIRI IVANU I ŠA
Svet

6 Maja, 2021 21:00

Ša napisao BRUTALNO PISMO Ivani! Ponižava je i PRETI!

Nakon što je do Nenada Aleksića Ša došla informacija da je njegova žena Ivana u bliskim odnosima sa Vladimirom Tomovićem, reper je poludeo.

Ša pokazao svoje pravo lice!

Prvo što ga je zabrinulo jeste njegov novac za koji ovlašćenje ima njegova još uvek zakonita žena. Iz straha da mu ne potroši novac, Ša je počeo javno da vređa Ivanu, što je nju mnogo zabolelo. Nazivao je preljubnicom, ponavljao kako sumnja u nju i da želi što pre da se vidi s advokatom i bankom kako bi rešio svoju sigurnost, jer kako kaže sa njegovim novcem niko nema pravo da se igra. Nakon toga pokušao je Ivani da pošalje pismo, ali produkcija ga je u tome sprečila. Međutim neko je to fotografisao i poslao Ivani, a onda je krenulo da se širi dalje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Ako je istina da se viđaš sa Vladimirom neću da te vidim kad izađem iz rijalitija, da si odmah napustila moj stan. A ako sa tim klošarom trošiš moj novac, ubiću te. Javno si me ostavila, a onda sam ja kriv što sam te prevario, kako sam ja tebe mogao da prevarim kad si ti mene ostavila. Da me nisi šutnula ko kera, znaš da ništa od ovog ne bi bilo tako. Uskoro bi izašao i uživali bi, putovali, zezali se, ali ti si uništila život i sebi i meni. Raočaran sam tvojim izborom, pored svih ljudi nađeš Tomovića, ako se k*ešeš sa njim, tek ćeš da vidiš. Sve ću ti oduzeti i ostaviću te bez ičega – napisao je Ša u pretećem pismu, a prenosi tabloid Svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vladimir Tomović (@vladelije)

Kada je Ivana pročitala pismo koje je stiglo do nje, bila je u šoku. Ne može da veruje koliko je Ša nisko pao i koliko je vređa nakon svega što joj je priredio. Pa čak i da je istina da je u vezi sa Vladimirom Tomovićem, a naravno da nije, to nije njegov problem. Njemu su samo pare bitne i samo mu je to u glavi, jer da nije tako ne bi ni ulazio po stoti put u rijaliti i ostavio ženu samu. Kad izađe iz rijalitija ostaće mu njegove pare i prazni zidovi ako mu je to sreća – kaže za Svet izvor blizak Ivani i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana (@_ivv_)

Ona je jedna vredna devojka, koja radi sama za sebe, nikad joj njegov novac nije bio bitan. Definitivno je podnela papire za razvod braka i zapravo je sramota što je ikada bila sa njim. Iz stana je izašla sama, nema potrebe da je neko izbacuje, ona zna gde joj je mesto i ne želi više ništa da koristi od dotičnog gospodina, ni stan, a ni novac. Ukratko ću reći, gadi joj se i sramota je same sebe što mu je ikada verovala. A što se Tare tiče ona je luda ako misli da će Ša da je izdržava kad izađu, ona devojka nema ni gde da živi. On je u njoj video biznis i lovu, zato se i zalepio za nju. Ima da joj pravi pesme, koje će da snima na plejbek, na njoj će biti samo da đuska. Verujte mi, on u njoj vidi mašinu za pravljenje para – zaključio je izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ