EVO KO MIRI IVANU I ŠA
Star

March 13, 2021 11:53

By

Ša ostaje BEZ SVEGA! Ivana hoće RAZVOD po hitnom postupku!

Ša je saznao da ga je žena Ivana napustila i da hoće da se razvede, pa je danima u agoniji i insistira na pozivu sa njom. Naš paparaco uslikao je reperovu suprugu u trenutku kada je dolazila u salon lepote koji ima na Novom Beogradu i primetili smo da je prilično neraspoložena.

Kako nam je rekao izvor blizak Ivani, ona razgovarala sa advokatom i mada u prvi mah nije želela ništa od imovine osim salona, sada se predomislila jer je reper od kada mu je Mina Vrbaški prenela da više nema ženu počeo da je blati i da govori da je iznenađen njenim postupkom.

Ivana je u šoku i ne može da veruje sa kim je provela sedam godina. Ona je presekla onog momenta kada je preko Kenana poručila mužu da se kloni Tare, a on to nije želeo da uradi. Ivani je jasno da on gaji emocije prema Simovoj i smatra da joj više nije mesto kraj njega. Tek sada je razočarana kada mu je preko Mine poručila da on više nema ženu, negde se nadala da će se on tada skloniti od Tare i na neki način pokazati Ivani da greši i da mu je stalo do braka, ali ne, on Ivanu krivi, govori kako ona nema razloga da njega ostavi i u jednom momentu je nazvao i Instagram devojkom, jer je saznao da je sa društvene mreže sklonila prezime. Ivani uopšte nije lako, nije ni sanjala da će se ovo desiti i da će joj se brak raspasti. Ona radi u salonu koji drži, dane provodi tako što je okupirana poslom, a kada nije u salonu, sve češće je kod svojih roditelja. Pričala je sa advokatom i rešila da na sudu traži da salon i stan u kom su živeli pripadne njoj. Baš se naoštrila i čini se da nema šanse da popusti – priča nam izvor za Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Udariće ga po džepu jer će ga to najviše zaboleti. Ne samo da će tražiti zajednički stan, već namerava i da mu uzme kozmetički salon u kojem radi. Oprostila mu je kada je prešao granicu sa Draganom Mitar, ali preko Tare neće da mu pređe. Ona je razgovarala sa njegovom porodicom, i oni je podržavaju. Ni njima nije jasno šta mu se desilo – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ