Tara Simov 1
Star

10 Januara, 2021 11:00

ŠA?! Šta će ŽENA da ti kaže!

Hladna noć pokrenula je vrelu Taru Simov na akciju, sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. U ranim jutarnjim satima Tara Simov nije mogla  spava, smislila je da će joj , ali pre nego što je izašla, odlučila je da se malo pomazi sa Nenadom Aleksićem Ša.

Šta će žena da ti kaže?

Prvo su njih dvoje samo pričali, kako to inače rade, međutim u jednom trenutku se temperatura podigla.

Poznato je da Tara i Ša imaju vrlo čudan, prisan, kako oni tvrde prijateljski odnos, ali mnogi zadrugari vide tu mnogo više piše Kurir.rs. Tara je i ovo jutro pokazala da je slaba na popularnog repera, pa se u kratkoj spavaćici bacila na njega, a onda su razmenjivali strastvene zagrljaje i nežnosti.

Cimeri u Zadruzi često komentarišu to što se Tara muva oko oženjenog repera, a izbio je i skuob jednom prilikom između njih dvoje, kada je Tara rekla da je Ša zaljubljen u nju.

Moja najveća krivica je to što sam rekla da je on zaljubljen u mene. Ja sam sve htela da okrenem na šalu, i eto, došlo je do svega toga bez ikakvog povoda. Zbog moje glupe izjave je danas stavljena tačka na naše drugarstvo. Ljudi mogu da misle da sam zaljubljena, briga me, ja njegov komentar pamtim, a sada niko ko je to rekao ne mora da se druži sa mnom. Ima tih nekih glupih priča po kući da imam zaljubljene poglede, da se raspravljam sa Sandrom, Vuko i ostalo. Ja nemam nameru da nastavim sve ovo, sve je bila šala, smejala sam se, sprdala sam se i to je to. Ja ću zamoliti sve zadrugare da niko ništa ne pita, ja ću odgovarati novinarima i gledaocima – objasnila je Simova prenosi Kurir.rs.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ/BOJAN VUKOVIĆ