Šaban Šaulić 22
Star

15 Aprila, 2021 12:45

Šaban bio SVEDOK stravičnog NASILJA! Pevačica otkrila jezive DETALJE!

Pevačica Jana Todorović prisetila se dana kada je poginuo legendarni pevač Šaban Šaulić, pa je otkrila kako je reagovala na vest o njegovoj pogibiji, ali i podelila neprijatno iskustvo koje je doživela sa pokojnim Šabanom.

Isplivali jezivi detalji!

Sećam se da sam vozila i zazvonio je telefon. Sa druge strane bio je novinar, koji je rekao da je Šaban poginuo i da bi želeo moju reakciju. Vrisnula sam, morala sam da zaustavim vozilo da se smirim jer sam se osećala kao da sam izgubila nekog rođenog – rekla je Jana za Objektiv. rs, pa se prisetila neprijatnosti koju je zajedno sa pokojnim kraljem doživela na jednoj proslavi u inostranstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011)

Gazda tog veselja se toliko napio da je tražio da mu samo Šaban i ja stojimo pored stola i da mu pevamo, i to jednu pesmu „Milicu Stojan voleo“. Dok mu je Šaban pevao to, on je na naše oči počeo tako da tuče svoju ćerku od nekih sedamnaest, osamnaest godina. Na kraju je tu došla i policija da interveniše, a najstrašnije je bilo kada je u jednom trenutku, od siline udarca, suza od te devojke završila Šabanu na licu. Kasnije mi je rekao da se osećao kao da je to Ilidna ili Sanelina suza – otkrila je Jana.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ