Svet

17 Februar, 2022 13:00

Održan pomen Šabanu Šauliću: SPREČENA NESREĆA NA GROBLJU!

Danas je održan trogodišnji pomen kralju norodne muzike na Novom groblju u Beogradu. Pevač Šaban Šaulić, tragično je izgubio život u saobraćajnoj nezgodi pre 3 godine.

Na pomenu su se pojavili supruga Goca, ćerka Sanela sa suprugom kao i Ilda Šaulić sa svojom porodicom. Goca i Sanela bile su neutešne. A Sanela je klekla na očev grob i milovala ga dugo, a Šabanova udovica je drhtala i trudila se da suzdrži suze, ali se na kraju i ona rasplakala.

Sanela je ostavila upaljenu cigaretu na očevom grobu.

RAJKO RISTIĆ

Na pomenu se pored porodice, pojavila i Ildina kuma Dajana Paunović koja je imala reči utehe za Gocu. Pojavili su se i kumovi, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, harmonikaš Mirko Kodić, načelnik klinike na Dedinju, Milovan Bojić, pevač Hasan Dudić, kompozitor Damir Handanović, pevač Saša Matić.

Međutim, došlo je do neprijatne situacije kada se usled brojnih upaljenih sveća i cigareta na grobu pokojnog pevača upalili venci u jednom trenutku koji su počeli da gore, a prva je reagovala ćerka Sanela koja je pribranom reakcijom sprečila veliku nezgodu i ugasila vatru.

RAJKO RISTIĆ

„Da li je ovo istina!?“

Potresne reči Šabanove sestre danas odzvanjaju kroz Novo groblje u Beogradu, sestra kralja narodne muzike nije mogla da obuzda suze i bol  zbog stravične tragedije koja je pre tri godine zadesila porodicu Šaulić.

RAJKO RISTIĆ

Kroz jecaje Šabanova sestra je ponavljala:

-Duša, sejino srce, ne može seja da zaboravi, joj, nedostaje mi. Majka vas videla i otac, dušo moja, srce sejino, ne mogu da izdržim, da li je ovo istina!

Pročitajte: Vesna Zmijanac doživela teško razočaranje! Zorica Brunclik bez milosti sve ispričala!

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ