Šaban Šaulić 22
Svet

27 Marta, 2021 21:00

Šaban se PLAŠIO! „Darko neće daleko dogurati, IGRA se životom”

Pokojni Šaban Šaulić mnogo je voleo mladog kolegu Darka Lazića i pokušavao da ga savetima vrati na pravi put.

Šaban se plašio za Darka!

Naime, kralja je brinulo što je Darku udarila slava u glavu i što živi kao da sutra ne postoji – nespavanje, poroci, sumanuta vožnja kolima, uvek na raspolaganju društvu, nikad briga za sebe…

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Šaban i ja smo se baš družili sa Darkom Lazićem, bili smo jednom sa Harisom Džinovićem tamo kod njega u Brestaču. Kada je čuo da smo stigli, došao je u pidžami u kafanu gde smo sedeli. On je mnogo dobar dečko, baš mi je drag. Jedino mi je žao što on ne valja za sebe, bog mu je podario dvoje dece, ali ni to ga nije opametilo, čovek se uglavnom uozbilji kad osnuje porodicu, al on ništa – priča za Svet Hasan Dudić koji za Lazića smatra da je jedan od najtalentovanijih pevača. On pamti i koliko je Šaban voleo Darka i kako su obojica strahovali da neće daleko dogurati, jer je krenuo pogrešnim putem.

Hasan Dudić o Šabanu

Najdraži mi je od svih pevača, pun je života ali uništava sebe i svoje zdravlje. Plašim se za njega, jer mnogo preteruje, igra se sa svojim životom. Već mu je jednom život visio o koncu, ali ni to ga nije smirilo – rekao je Hasan.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ