Roditelji Šabanovog ubice
Scandal

July 29, 2021 23:00

By

Isplivale jezive INFORMACIJE! Šabana Šaulića je neko PRATIO pre nesreće?

Više od dve godine prošlo je od tragične pogibije Šabana Šaulića u Nemačkoj, a povredama je tada podlegao i njegov klavijaturista Mirsad Kerić koji je bio za volanom.

Nove informacije o pogibiji Šabana Šaulića!

Suđenje okrivljenom za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo kralj narodne muzike ponovo je odloženo, a supruga Šabanovog klavijaturiste Ružica Kerić oglasila se sa novim informacijama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Ja sam sada zaista ljuta, zvala sam sve redom pa sam došla i do glavnog sudije, a on mi je rekao da bi suđenje trebalo da bude u septembru ili oktobru. Sada sam baš opet šokirana što su pomerili suđenje, a posebno sam ljuta što su tu informaciju prvo dobili mediji, a ne porodice nastradalih. Ali, ne smem previše da se nerviram, ipak ja imam troje dece na koje moram da mislim i da ih pazim. Ja danas više nikome ne verujem, ni sudu, ni policiji. Ja sam odlučila da sa Državnog suda idem na Viši sud. Ja imam neke informacije koje želim da istražim. Neću nikoga da optužujem bez dokaza, ali ću zahtevati od javnih tužioca da istražuju – izjavila je Ružica za “Express”, a prenosi Objektiv, i dodala:

Taj turčin je već dao izjavu, dobro je sve odglumio da mu je žao, a to je na njegovu radost, a na našu žalost. Ja sam tražila da se izuzmu sve kamere ispred hotela da ih ja pregledam, da se utvrdi da li je tu bilo još nekih sumnjivih automobila, da li je neko pratio Mirsadov auto? Mirsa je bio iskusan vozač i nikada nije pravio grešku. Iskreno govoreći za mog Mirsada i nema ko da se bori osim mene i njegove dece – odlučno je rekla ona.