Scandal

3 Januara, 2021 15:00

Šabanov rođak otkriva: „Klupko se ODMOTAVA! Istina će tek IZAĆI NA VIDELO!”

Verovali ili ne, slučaj smrti Šabana Šaulića još uvek nije rasvetljen! Vozač koji je izazvao udes još je na slobodi, a kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, mnogi veruju da je kralj narodne muzike ubijen, te da nije reč o običnoj saobraćajnoj nesreći sa smrtnim ishodom! Kako se prepričava među teoretičarima zavere, sve što se tiče Šabanove nesreće počelo je pre 20 godina!

Sve je krenulo po zlu pre 20 godina?

Naime, kako za SCANDAL! tvrdi dalji Šabanov rođak, pevač je pre 20 godina postao trn u oku pojedinim bogatašima iz romskih i turskih porodica! Naime, Šaban je tada bio najtraženiji pevač za svadbe, a to je smetalo pomenutim bogatašima, pa su hteli da ga uklone po svaku cenu ne bi li progurali svoje pevače i zaradili debele pare, ali u to vreme nisu uspeli.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Šaban je pre 20 godina toliko bio tražen da to nije bilo normalno. A ti bogataši koji su držali neke svoje pevače bili su ljubomorni na pare koje Šaban uzima i logično je da su hteli da ga se reše i spreče ga da radi veselja širom sveta i Evrope – objašnjava rođak za SCANDAL! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Sa druge strane, Gordana, koja je uvek bila zadužena za zakazivanje tezgi, nije mogla da postigne da ugovori svaki nastup i svadbu... Ljudi su samo zvali i po šest meseci unapred, samo da bi imali Šabana kada slave. Ma nisu pitali koliko šta košta i Goca je nekako uspevala da ih sve ispoštuje i da nađe termine ne bi li Šaban svima pevao, što je dodatno iritiralo pomenute moćnike – priča nam Šabanov rođak i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Istina, Šaban je nekoliko godina pred smrt batalio ta veselja i nije ih radio jedno vreme, međutim, baš negde pred tu nesreću, najavljeno je da će on opet pristati da peva na svadbama. Baš zato mnogi misle da je jedna od opcija da se to spreči bilo da se on ukloni, a vidite i sami kako se to završilo. Ja ne znam šta da kažem i mislim, Bog sam zna šta je istina, ali ovo što vam ja govorim je sto posto tačno. Ja znam da neki moćnici imaju i Gocu na nišanu jer ih se ona nikad nije plašila i uvek je prihvatala sve ponude za Šabanove nastupe, pa je oni krive za izgubljene pare, a cifre o kojima se priča su milioni, bukvalno. Moguće je da se i njoj crno piše i da joj se zbog tih velikih para sprema osveta… Daj Bože da grešim i da nisam u pravu, ali to su, verujte mi, opasne stvari – zaključio je rođak Šabana Šaulića za tabloid SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!