Ćerka Mihajla Šaulića
Svet

September 27, 2022 18:30

By

Koliko nula je potrebno za sreću: Svadba Šabanovog sina koštala je čitavo bogatstvo, neočekivano

Šabanov sin za svadbu izdvojio basnoslovnu cifru 

Mihajilo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović u nedelju su izgovoriti sudbonosno “da”, a proslava je bila organizovana u jednom od najelitnijih beogradskih hotela. Mladenci su navodno, kako pišu domaći mediji za venčanje izdvojili više od 70.000 evra – za svadbeno veselje u hotelu dali su čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje je Marina nosila odvojili 20.000 evra.

Pročitajte: Mihajlo Šaulić pokušao opet da se nabacuje Aleksandri Mladenović!

Foto: ATA images

– Marina i Mihajlo su veoma uzbuđeni i s nestrpljenjem iščekuju dan venčanja. Sve pripreme su završene, lepo su sve organizovali pa nije bilo panike i jurnjave u poslednji čas. Marina će nositi dve venčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odelo za Mihajla. Znam da su samo za venčanice dali 20.000 evra, uopšte nisu štedeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan – započeo je za “Kurir” dobro obavešteni izvor blizak budućim mladencima, koji je otkrio i ko će zabavljati goste na veselju:

Pročitajte: Sećanje na oca – Ovaj detalj na svadbi Mihajla Šaulića rasplakao goste (foto)

Foto: ATA images

Šabanov sin proslavio je svoje venčanje u krugu svoje porodice i najbližih prijatelja

– S obzirom na to da se ženi Šabanov sin, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi, koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cena za ceo tim samo 1.500 evra.

Pročitajte: Izašao je iz auta, seo je na ogradu, držao se za stomak – Jedini živi svedok saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić progovorio o detaljima tragedije

Foto: ATA images

Inače, buduća supruga Šabanovog sina je diplomirani pedagog i radi kao prosvetni radnik. Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica. Prema rečima istog izvora, ovoj svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Oni su odabrali najskuplji meni u tom hotelu, pa je cena po osobi 120 evra

– Oni su kao porodica široke ruke, pa me ne čudi što su odabrali najskuplji meni za svoje goste. Samo troškovi muzike, prostora i venčanica iznose blizu 70.000 evra – zaključio je sagovornik za pomenut medij.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images