Bivši suprug Jelene Karleuše konačno srećan
Star

24 Januara, 2022 12:30

SAD JE STVARNO KRAJ! Duškova sestra otkrila istinu o Jeleninom i Duškovom razvodu!

Priča oko razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića se ne stišava. Iako je već tri godine njihov brak na klimavim nogama, posle Božića, kada je pevačica prijavila supruga za nasilje u porodici, on je postao gotovo neodrživ.

Mada se činilo da je do sada JK na sve načine pokušavala da sačuva porodicu, što je ona i sama potvrdila, izgleda da je sad i ona digla ruke.

PROČITAJTE I… Jelena Karleuša: „Petnaest godina se borim da sačuvam brak!“

Naime, usred afere oko razvoda, Karleuša je otputovala u Dubai, gde je održala spektakularan nastup, a sa sobom je povela i decu i tako im onemogućila da prisustvuju očevom rođendanu.

S druge strane, Duško je otputovao kod majke i sestre u Zrenjanin, gde je u toku dana rođendan slavio s njima, a naveče sa društvom na obližnjem salašu.

I baš iz Zrenjanina stiže potvrda o tome da je između Jelene i Duška stvarno kraj.

Duškova sestra otkrila istinu o Jeleninom i Duškovom razvodu!

Naime, fudbalerova majka i sestra su uvek bile u odličnim odnosima sa snajkom i ako su nekada govorile o njoj, mada je to bilo retko, uvek su govorile u superlativu. Duškova sestra je često objavljivala fotografije sa bratanicama, ali i sa pevačicom, međutim, sada već dve godine nije objavila nijednu sliku s njima.

Duško Tošić

Takođe, priča se i da Jelenina zaova i svekrva više od godinu dana nisu bile kod Duška u Beogradu. Poslednji put su bile na Tošićevom trideset i šestom rođendanu.

Čak i kada se podigla prašina oko Jelenine navodne veze sa bosanskim fudbalerom, Duškova sestra je pevačici pružila podršku tako što je objavila fotografiju na kojoj su Duško i Jelena sa decom, a uz nju je dodala i četiri srca.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@katarinatp81 је поделио/ла објаву

Međutim, sada je podrška izostala. Jedino se oglasila fudbalerova majka Nikoleta, koja je oštro demantovala da je njen sin nasilnik, dok snajku nije htela ni da pominje.

Kako izvor blizak Duškovoj porodici tvrdi, Tošić je veoma blizak sa porodicom u Zrenjaninu, te da su uvek važili za složnu i čestitu familiju. Napominje i to da su Katarina i Nikoleta oduvek sve najlepše govorile o snajki, te da sumnja da je Duškovom braku sad stvarno kraj, jer ni zaova, ni svekrva više ne pominju Jelenu.

 

 

 

 

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN