Ginekolog Vanja Milošević
Svet

February 25, 2022 10:00

By

Snežana se molila da ljubav sa Vanjom traje večno, a evo šta se desilo! Isplivali dokazi!

Otkada je posle smrti supruga Slobodana uplovila u vezu sa Vanjom Miloševićem, o Snežaninoj novoj ljubavi ne prestaje da se priča. Ona i pet godina mlađi ginekolog u početku su skrivali svoju romansu, da bi pošto je sve već dospelo u medije dali poneku izjavu o svojoj vezi.

– Mi smo ljudi u godinama, ne možemo biti dečko i devojka, to je smešno. Da je trebalo da se venčamo mi bi to uradili. Ja sam to u nekoliko navrata objasnila. Ne postoji ni jedan razlog da se venčavamo. Imamo život iza sebe, imamo unučiće, nama je dobro u vezi u kojoj se nalazimo, a koliko će to da traje sami Bog zna. Ja ću se moliti da to bude večno – rekla je Snežana jednom prilikom.

PROČITAJTE: Snežana Đurišić finansijski spasila Vanju?! Pretio mu sud?

Iako je porekla da će biti venčanja Đurišićka nije želela da otkriva da li živi s Vanjom, no, naš paparaco ih je “ulovio” i ispostavilo se da se poznati ginekolog uselio u pevačicinu kuću u Jajincima.

Poznato je da je Đurišićka veoma vezana za kuću koju su ona i njen suprug odavno napravili, te da ništa ne bi menjala za mir koji ima u Jajincima, te zbog toga nije želela da se preseli u Vanjin stan.

Oni, kako se ispostavilo, žive jedan sasvim običan, normalan život, obavljaju svoje poslovne obaveze, a ne zapostavljaju ni poslove oko kuće, za koje je, čini se, zadužena Snežana.

PROČITAJTE: POTRESNO! Đanijeva ćerka prošla kroz pakao! Slađa otkrila šta su joj radili drugari iz škole!

FOTO: RAJKO RISTIĆ