Jovana Joksimović na početku karijere svet portal svet
Svet

May 7, 2022 19:00

By

Sada znamo na koga je lepa i otmena: Ovo je majka Jovane Joksimović (foto)

Majka Jovane Joksimović pleni izgledom

Jovana Joksimović nastoji da svoju privatnost sačuva daleko od radoznalih pogleda, a o njenim roditeljima retko se govori u javnosti. Ipak, poznato je da je Jovanin otac proveo radni vek na Mašinskom fakultetu, dok je njena majka radila na poziciji saradnice za naučno-istraživački rad.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

‒ Roditelji su me stalno ubeđivali da, kada učim sa drugaricama, imam manje vremena da se družim. Nego, treba da učim sama i da onda lepo odem napolje da se igram sa vršnjacima. I bili su negde u pravu. Učila sam isključivo sama, čak su bili protiv toga da uzimam časove. Nisam imala privatne nastavnike, samo sam išla na engleski i francuski. U osnovnoj sam bila „vukovac“, a u srednjoj odličan đak. Fizika mi nije išla od ruke ‒ rekla je Jovana svojevremeno i otkrila da je njena majka glavni ”krivac” što je postala televizijsko lice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

– Posle iscrpnih razgovora moji roditelji shatili su da od ekonomije nema ništa. Mama mi je jasno stavila do znanja: „Slušaj, ili ćeš da studiraš ili da radiš“. Odgovorila sam okej, radiću. Jednog dana mi je rekla: Ti si na ekonomiji, a „BK“ televizija ima konkurs za nova lica i traže ljude za marketing. Ti se prijaviš, daš svoj CV, kažeš da studiraš ekonomiju. Ne kažeš neuspešno, već vrlo uspešno, i onda te oni ubace tamo u marketing – ispričala je voditeljka.

Pročitajte: Jovana Joksimović je ovoj lepotici srušila snove: Bio je to trenutak kada je sve palo u vodu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Podsećanja radi, majku Jovane Joksimović je pre nekoliko godina ekipa emisije „Paparaco lov” usnimila dok je sa ćerkom i unukom Kostom šetala ka Zoološkom vrtu. Pogledajte kako je tada izgledala:

majka jovane joksimović

Foto: Printscreen

FOTO: ATA IMAGES