duško tošić
Star

23 Decembra, 2020 16:51

NE MARI ZA GLASINE! Dok kolaju priče o RAZVODU, Duško Tošić se BAŠKARI u Dubaiju!

U jeku spekulacija o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, fudbaler je sa svojim naslednicama Atinom i Nikom otputovao u Dubai, dok je Karleuša ipak ostala u Srbiji.

Razvod sve izvesniji?

Naime, Duško je odlučio da odvede ćerke na luksuznu destinaciju koju su pre dve godine posetili u punom sastavu, a mnoge je zanimalo da li je Jelena zaista ostala u Beogradu zbog poslovnih obaveza ili je pak nešto drugo u pitanju?

Bilo kako bilo, Duško se zaista potrudio da njegovim mezimicama ništa ne fali i da se potpuno prepuste uživanju te su njih troje odseli u jednom od najluksuznijih hotela u Dubaiju.  Kako prenose domaći mediji, reč je o “Jumeirah Beach” hotelu u kojem noćenje, prema trenutnim informacijama na sajtu, za odraslu osobu i dvoje dece košta 1.089 dolara, odnosno 890 eura.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Podsećanja radi, Duško Tošić je pre nekoliko dana objavio fotografiju koja je privukla veliku pažnju medija. Naime, fudbaler je pozirao sa svojim ćerkama Atinom i Nikom, a sve je zanimalo zašto Jelena nije na toj toploj porodičnoj fotografiji.

Nedugo zatim Karleuša je na društvenoj mreži Instagram postavila svoj stari hit ispod kog je misteriozno napisala ‘Pucaj u ljubav’. Kako se ni pevačica ni fudbaler nisu oglašavali povodom priča o razvodu, ostaje nam da vidimo da li brak jednog od najpopularnijih parova zaista u krizi ili je sve samo puka slučajnost.

FOTO: GAJA