Sahrana Masima Savića
Svet

December 29, 2022 10:15

By

Porodica je donela konačnu odluku: Evo gde će biti sahranjen Masimo Savić

Sahrana Masima Savića neće biti obavljena u Zagrebu

Pevač Masimo Savić preminuo je 23. decembra u 61. godini posle kratke borbe sa karcinomom pluća, a izdavačka kuća legendarnog hrvatskog pevača objavila je vreme i mesto komemoracije i poslednjeg ispraćaja.

Pročitajte: Crni niz se nastavlja – Preminuo Masimo Savić, ova podmukla bolest ga je odnela

Foto: ATA images

Komemoracija Masimu Saviću biće održana u petak, 30. decembra 2022. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, dok će u holu biti izložena knjiga sećanja u koju će oni koji su ga poštovali moći da se upišu. Sahrana je zakazana za utorak 3. januar na Gradskom groblju Zadar.

I komemoracija i poslednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Masimom, poručuju iz izdavačke kuće.

Pročitajte: Pre više od 30 godina srce je poklonio Eni – Ovo je supruga Masima Savića, ljubavna priča dostojna filma FOTO

Foto: ATA images

Masimo Savić rođen je 1962. godine u Puli, dok je detinjstvo uglavnom provodio u Istri, iako su ga životne okolnosti odvele prvo do Italije, potom i do Australije. Srednju školu pohađao je i završio u Zagrebu, gde je i započeo muzičku karijeru, pa se postavlja pitanje zašto je porodica donela odluku da bude sahranjen u Zadru.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA images